Gijs

Provincie
Noord-Holland
Soort boerderij
Tulpen en akkerbouw
Geboortedatum
Aantal brieven
73
Seizoen
Seizoen 2006
gijs
Advertentie
Gijs
"Als ik mijn ogen sluit dan zie ik een mooie volslanke vrouw met zwart halflang haar, of een bos mooi donkerrood haar, dat vind ik ook heel mooi, gehuld in een chique jurk dus niet zozeer in een trouwjapon."

Over Gijs

Wat zijn je hobby's?

Fietsen op de toerfiets en racefiets en motorrijden (maar nu even zonder motor).

Heb je een lievelingsdier?

Een koe, lekker nieuwsgierig en levendig. Ik heb tot +/- 1994 met plezier melkkoeien en daarna tot 2002 een paar hobbykoeien gehouden. En ik lust er ook graag een biefstukje van.

Wat zoek je in je toekomstige partner?

Als ik mijn ogen sluit dan zie ik een mooie volslanke vrouw met zwart halflang haar, of een bos mooi donkerrood haar, dat vind ik ook heel mooi, gehuld in een chique jurk dus niet zozeer in een trouwjapon.

Wat doe je graag tijdens een vakantie?

Ik hoef niet per se op vakantie, maar als ik ga dan liever een korte vakantie, bijvoorbeeld wintersport of in de zomer ergens in Nederland. Uit mijn vakantie-historie vond ik trekken door Spanje (geen strandvakantie dus!) heel mooi. Ik ben er nog niet geweest, maar landen als Denemarken en Zweden trekken mij ook wel aan.

Lievelingsmuziek:

Popmuziek, met name rock en de stevige rock. Maar ik laat ook graag mijn oren strelen met jazz en bluesmuziek.

Mooiste plek op je bedrijf?

Eigenlijk is het overal even mooi. Ik werk graag op het land en in de winter in de kas en na het werk op een mooie zomeravond op mijn terras lekker met de benen in de lucht.

Lente, zomer, herfst of winter:

De zomer vanwege het buitenleven, het buitenwerk. Iedereen is blijer en natuurlijk de dameskleding in deze periode

Stel je wint 14 miljoen euro:

ik zou het uitgeven aan boerderijen.

Wat is je toekomstdroom?

Dat ik nog heel lang lekker bezig kan zijn. Dat ik ook na bijvoorbeeld mijn 65-ste nog wat kan betekenen voor de boeren van die generatie op het gebied van advies en dergelijke. Ik zou niet meteen uitgerangeerd willen raken.

Levensmotto:

Alles heeft zijn reden.