Susanne

Boer
David
Advertentie

Over Susanne

Je zag de oproep van jouw boer. Wat was je eerste gedachte?

Wat een leuke enthousiaste vent!

Hoe snel heb je gereageerd?

Impulsief op zondagavond, precies een week na de uitzending.

Waarom heeft hij je uit alle brieven gepikt?

Dat is een goede vraag! Ik denk dat mijn brief opviel door de “jij&ik” opzet waarbij ik antwoord gaf op de dingen die David in zijn oproep vertelde.

Wat heb jij met het boerenleven?

Niet zo heel veel, oeps.. Maar ik ben wel echt een buitenmens. Ik woon dan wel midden in de stad, in mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in. Ik ben gek op dieren. En kan me wel iets voorstellen bij het boerenleven.

Hobby's?

Fotograferen, snowboarden, sporten.

Mooiste boek?

Ik lees eigenlijk nooit, daar heb ik geen geduld voor. Een boek wat me bij is gebleven: “hoe Starbucks mijn redding werd” van Michael Gates Gill. Bijzonder verhaal.

Mooiste film?

Ik heb niet echt een favoriete film. Als ik moet kiezen ga ik voor de serie Breaking Bad en de serie Homeland. Bij beide kon ik niet ophouden met kijken.

Favoriete tv-programma?

3 op reis

Welk liedje wil jij laten horen aan je partner?

Ik heb niet een specifiek nummer. Het hangt af van mijn bui. Nu is dat: Nervous van Gavin James. Heb het afgelopen week flink plat gedraaid.

Lievelingseten?

Verse vis van de grill met groenten, heel veel groenten.

Favoriete vakantie?

Maken van een rondreis. Het liefste ga ik nog een paar weken terug naar Australië om rond te reizen aan de west-noordkant. Dat heb ik nog niet gezien.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Dan zou ik eerst een groot feest geven met vrienden en familie. Daarna een mooie rondreis maken, een dag shoppen zonder op de prijskaartjes te kijken en een heel groot deel van het geld doneren aan Stichting Roparun.

Wat is je toekomstdroom?

Een succes maken van mijn eigen bedrijfje, veel van de wereld zien en samen oud worden met de leukste man van de wereld, kindjes en hoe cliché ook: een hond. En ik wil de Big Five Marathon ooit gelopen hebben :)

Wat zoek je in een partner?

Vertrouwen geven in alles wat je doet en voelt, elkaar kunnen versterken in ambities en ideeën, goede gesprekken kunnen voeren, elkaar vrij laten. En soms zou een rem voor mij ook zeker niet verkeerd zijn.

Hoe ziet jouw bruiloft eruit?

Een bijzondere locatie voor het ja-woord, het liefste buiten in de zon met heel veel vrienden en familie om ons heen. De lekkerste taart. Dansen tot diep in de nacht. En de volgende ochtend uitgebreid champagneontbijt.

Wat vind jij romantisch?

Ik ben niet zo moeilijk.. Een knuffel! Of een belletje voordat ik ga slapen. Iets als verrassing en dan hoeft het niet groots te zijn.

Wat zou je het meeste missen als je zou vertrekken uit Nederland?

Mijn vrienden en familie. En ohja, de Domtoren :)

Wat mag er niet ontbreken in jouw koffer?

Mijn hardloopschoenen

Wat zou jij doen om je thuis te voelen op een nieuwe plek?

De omgeving verkennen en kennis maken met de locals. Thuis voelen doe ik door een sociaal leven op te bouwen en vooral ook te weten wat er te beleven is op de plek waar ik woon.

Waar zou jij David graag mee willen helpen? De varkens verzorgen of de boerderij opknappen?

Lastige keuze! Ondanks mijn twee linkerhanden kies ik toch voor het opknappen van de boerderij. Ik zie mezelf nog niet zo snel varkens verzorgen.. Paarden, honden, geitjes, geen probleem maar varkens: nee.