Advertentie

Over Pia

Je zag de oproep van jouw boer. Wat was je eerste gedachte?

Wat een leuke en vriendelijke boer op een mooi plekje in Frankrijk.

Hoe snel heb je gereageerd?

In eerste instantie heb ik goed nagedacht over hoe dat allemaal moet als ik een relatie met iemand in Frankrijk zou krijgen. Hier heb ik een week de tijd voor genomen en toen de brief verstuurd.

Waarom heeft hij je uit alle brieven gepikt?

Ik denk dat Herman mij heeft uitgekozen omdat we overeenkomsten hebben. Zo speel ik ook muziek, hou ik van natuur, is Frankrijk voor mij een tweede thuis en ben ik een gezelschapsmens en hou ik niet van het uitgaansleven. (ik hecht meer waarde aan een gezellig avondje met een vriendin met een kopje thee en een film). Overigens moet ik dit nog wel aan hem vragen.

Wat heb jij met het boerenleven?

Als kind ben ik opgegroeid met een grote tuin om het huis en een weiland waar paarden liepen. Deze paarden waren niet van ons maar ik mocht ze wel te eten geven. Verder hou ik van dieren en het verzorgen hiervan. Ik heb alleen op het gebied van ‘boerderijdieren’ weinig tot geen ervaring. Maar alles valt te leren!

Hobby's?

Muziek spelen, bodyboarden, hardlopen, BBB, langlaufskating en stijldansen.

Mooiste boek?

De boeken die ik graag lees zijn van Saskia Noort en Suzanne Vermeer.

Mooiste film?

Ik vind films als de Hunger Games, Harry Potter, Divergent mooi om te zien, maar op zijn tijd vind ik een Disneyfilm ook wel heel leuk.

Favoriete tv-programma?

Pretty Little Liars

Welk liedje wil jij laten horen aan je partner?

Fuori della notta - Einoudi

Lievelingseten?

Kip tandoori

Favoriete vakantie?

Zon, zee, strand, natuurvakantie.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Een leuk huisje kopen, lekker uit eten, een mooie reis maken en de rest zou ik sparen voor de toekomst.

Wat is je toekomstdroom?

Wonen op een mooie plek met leuke en lieve man, het liefst met een paar kinderen en daarnaast een mooie uitdagende baan.

Wat zoek je in een partner?

Ik zoek een lieve en zorgzame partner. Iemand die naar mij kan luisteren, maar ook stevig in zijn schoenen staat om een weerwoord te geven, en iemand op wie ik altijd terug kan vallen. Ik zoek iemand met wie ik gezellig aan het einde van de dag op de bank kan zitten en een serie of film kan kijken. Iemand die zijn werk met passie uitvoert en hier plezier in heeft.

Hoe ziet jouw bruiloft eruit?

Ik heb hier nog nooit echt over nagedacht. Ik vind het belangrijk om een bruiloft samen te plannen en organiseren. Wat ik wel belangrijk vind is dat mijn bruiloft begint met een traditionele ceremonie in de kerk. Ik ben zelf protestant en hecht hier waarde aan.

Wat vind jij romantisch?

Een etentje bij kaarslicht (zelf gekookt of buiten de deur) en daarna lekker wegzwijmelen op de bank met een leuke film.

Wat zou je het meeste missen als je zou vertrekken uit Nederland?

Ik hecht veel waarde aan ons gezin. Gelukkig is Frankrijk niet het einde van de wereld, heb je steun aan elkaar en bestaat er Skype :)

Wat mag er niet ontbreken in jouw koffer?

Witje en muziek.

Wat zou jij doen om je thuis te voelen op een nieuwe plek?

Samen een plek zoeken en kleine simpele dingen neerzetten, zoals foto’s.

Wat voor taart zou je graag een keer met Herman willen bakken?

Een glutenvrije cheesecake.