Advertentie

Over Sylvia

Sylvia van boer Marnix

Je zag de oproep van boer Marnix. Wat was je eerste gedachte?

Wat een heerlijke pretoogjes!

Hoe snel heb je gereageerd?

Op de laatste avond, in het laatste uurtje. Kon het toch niet laten te reageren.

Waarom sprong jouw brief eruit bij Marnix denk je?

Een goede vraag!

Wat heb jij met het boerenleven?

Mijn opa en oma hadden een foeragebedrijf met hun dieren. Dit heeft de familie overgenomen. Als klein meisje genoot ik dan van de lammetjes en de paarden. De bok vond ik altijd wel een spannende uitdaging net als de kippen toen ik nog heel klein was. Samen met mijn mams durfde ik alles aan. Mijn moeder die met het boerenleven is opgegroeid, kon genieten van de dieren en de natuur. Deze liefde heb ik ook!

Een andere oom en tante hebben een schitterende stolpboerderij, waar ik altijd mijn ogen uitkijk. Als hobby lopen daar schapen en voorheen ook varkens en koeien. Als er dan biggetjes waren, mocht ik er 1 op schoot. Daar kan ik nu nog van genieten. Mijn oom is bijna 90 jaar en nog steeds actief als landbouwer, samen met zijn zoon.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Tuinieren, langs het tuincentrum, tennis, auto- en watersport, fotografie, muziek en natuurlijk als nummer 1 het samen zijn met mijn honden. Met de honden een boswandeling of naar het strand met na afloop een terrasje. Het werken met mijn honden zoals obedience, agility, show en sledehondensport. Het fokken met mijn eigen Siberian Husky, waar inmiddels al 18 nakomelingen van mijn 3 moederhonden rondlopen. Het allerliefst samen met iemand die naast me staat.

Mooiste boek?

Mooiste collectie vind ik nog die van mijn tante, Olivier B. Bommel en Tom Poes van de auteur Marten Toonder.

Mooiste film?

Als weegschaal zijnde kan je niet altijd kiezen ;)  Mamma Mia, A Good Year en Pretty Woman

Mooiste liedje?

Er zijn meerdere nummers waar ik iets bij heb, zoals "Ik geloof in geluk", "My way", "Mag ik dan bij jou", "Try", "Blind for you","Desert Rose", vele van ABBA en Hazes en de uitvoering van mijn nichtje van "Stay". Van alles en nog wat dus ;)  

Lievelingseten?

Bijna alle soorten kaas. Postelein is wel 1 van mijn lievelingsgroentes. Alle groentes vind ik heerlijk. Daarentegen ben ik geen vlees liefhebber. 

Mooiste vakantie?

Was mijn vakantie toen ik 12 jaar was, samen met mijn ouders en zus in "Willingen". Helaas overleed mijn vader toen ik 14 jaar was en is onze paps maar 53 jaar geworden. Deze laatste vakantie met het hele gezin, is een mooie herinnering.

Wat zou je doen met één miljoen?

Verhuizen en meer in de muziek en sport gaan doen. Verder heerlijk blijven werken en ondernemen.

Wat is je toekomstdroom?

Mijn eigen gezin.

Wat zoek je in een partner?

Zelfstandig, vrolijk een beetje gek. Serieus, verzorgd, dierenliefhebber en iemand die kan genieten van het kleine geluk.

Wat vind jij romantisch?

Samen in de sneeuw met mijn eigen hondenspan een sledehonden rit maken.