Janke Trientsje

Boer
Wim
Janke Trienstje van boer Wim
Advertentie

Over Janke Trientsje

Janke Trienstje van boer Wim

Je zag de oproep van boer Wim. Wat was je eerste gedachte?

Toen ik Wim zijn oproep zag dacht ik meteen: goh wat straalt hij een vrolijkheid uit. Zijn positieve en eerlijke open houding vulden dat later aan.

Hoe snel heb je gereageerd?

Ik heb gewacht tot een uur voor de deadline…

Waarom sprong jouw brief eruit bij Wim denk je?

Om eerlijk te zijn heb ik geen idee. Misschien omdat er een aantal overeenkomsten tussen ons naar voren kwamen. Tijdens de speeddate kwam het autocrossen hier in de omgeving ter sprake, misschien sprak dit hem aan omdat Wim dit zelf ook doet.

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik ben opgegroeid met het Friese platteland om me heen. In de omgeving hebben we vooral veel melkveehouderijen, en vanuit de tuin kan ik dagelijks het vee zien lopen. Vroeger speelde ik vaak bij een vriendinnetje op de boerderij. 

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik graag naar het strand of eiland om te wandelen. Ook vind ik het erg leuk om te koken of bakken. Veel van mijn tijd breng ik zingend door of spelend in toneelstukken/musicals.

Mooiste boek?

“Voor jou” van Jojo Moyes vind ik een prachtig boek.

Mooiste film?

Ik kijk graag naar films en series. Pearl Harbour is wel één van mijn grote favorieten.

Mooiste liedje?

Nieuwe maan van Stephanie Struijk.

Lievelingseten?

Het liefst probeer ik in de keuken nieuwe dingen uit. Wereldgerechten. Maar mijn absolute voorkeur gaat toch wel naar de Italiaanse keuken; pasta’s en zelfgemaakte pizza’s zijn mijn favoriet.

Favoriete vakantie?

Mijn favoriete vakantie heeft een afwisseling van actieve-en culturele activiteiten. Nieuwe bestemmingen en culturen ontdekken. Rondtrekken en zo veel mogelijk zien. Daarbij is mooi weer altijd goed!

Wat zou je doen met één miljoen?

Ik zou allereerst die wereldreis, die al heel lang bovenaan mijn verlanglijstje staat, maken. Op een reis die ik  eerder gemaakt heb, heb ik een aantal projecten bezocht. Hier zou ook zeker een deel heen gaan.

Wat is je toekomstdroom?

In de toekomst zou ik graag nog een aantal verre reizen willen maken, de wereld verder ontdekken. Uiteindelijk een leuke partner treffen en daarmee een hele hoop nieuwe plannen maken voor de toekomst samen.

Wat zoek je in een partner?

Een vrolijke, gezellige man die positief in het leven staat. Een maatje waar ik alles bij kwijt kan, maar ook vreselijk mee kan en mag lachen. Iemand die me soms een duwtje geeft om uit m’n comfortzone te stappen.

Wat vind jij romantisch?

Ik vind het romantisch als een man met kleine gebaren laat weten dat hij om je geeft. De tijd neemt om er voor je te zijn.