Advertentie

Over Sabine

Sabine dagdater voor boer Geert

Wat dacht je toen je boer Geert op tv zag?

Wat een leuke man om te zien, charismatische kop en een zelfverzekerde uitstraling! Nuchtere vent met beide voeten in de klei. Werd nieuwsgierig naar de man achter deze hardwerkende boer.

Wat heb jij met het boerenleven?

Niet per se met het boerenleven, maar zeker wel met het buitenleven. Kom zelf uit een dorpje aan de rand van de Veluwe en ga graag genieten van de buitenlucht en mooie natuur om ons heen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Genieten van gezelligheid met mijn kinderen en met vrienden. Lekker eten, koffie, drankje en dansje! Regelmatig sporten (fitness), wandelen en op de MTB. Lezen, Netflix, muziek, sauna en goed gesprek. 
Mezelf fijn voelen en ontspannen, dat is de essentie.

Mooiste boek?

Er zijn echt tè veel mooie boeken. Op dit moment lees ik veel over minimalisme, bijvoorbeeld: Alles wat overblijft van Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus of Weg ermee van Dennis Storm. Inzichten om over na te denken.

Mooiste film?

Eerlijk gezegd kijk ik vaker een serie. Bingewatchen op een regenachtige dag? Schuldig! Liefst gezien zijn bijvoorbeeld Godless, Brigada Costa del Sol, The Witcher.

Mooiste liedje?

Als ik erop wil dansen vind ik het helemaal goed.

Lievelingseten?

Ik probeer zo veel mogelijk plantaardig te eten, dus vegan, vooral voor mijn gezondheid. Tegenwoordig lust ik alles, dat maakt het gelukkig minder lastig, want in het begin is het wel een zoektocht.

Favoriete vakantie?

In de bergen vind ik fantastisch, overweldigend, indrukwekkend en het maakt mij nederig. Oostenrijk vind ik heerlijk kneuterig, maar er zijn nog veel meer bergen te ontdekken, dat is wel iets wat ik zou willen doen. 

Wat zou je doen met één miljoen?

Leven zoals het volgens mij bedoeld is. Niet meer hoeven werken, maar genieten van vrijheid, leren van reizen en avonturen, mensen ontmoeten en mijn leven op die manier nog meer verrijken. In onze tijd geeft financiële onafhankelijkheid veel mogelijkheden om echt vrij te kunnen zijn.     

Wat is je toekomstdroom?

Eén miljoen winnen? Er zijn een paar dingen die ik heel erg kostbaar vind, voor nu en later: Gezondheid, liefde en tijd. Ik kijk eigenlijk niet heel ver in de toekomst en heb weinig dromen of verwachtingen. De dingen die voor mij dus kostbaar zijn, zijn ook onzeker, niemand kan mij vertellen of ik het zal hebben of houden. Plannen veranderen regelmatig of moeten worden bijgesteld, ik zie liever hoe het op mijn pad komt en ga dan in de richting die mij het beste gevoel geeft.

Wat vind jij romantisch?

Ik wordt vaak blij van iets onverwachts, iets verrassends. Dat kan een klein gebaar zijn, een lief berichtje, telefoontje, kaartje, zodat je weet dat een ander aan jou denkt. Me mee laten nemen zonder te weten hoe of wat, dat er moeite voor je wordt gedaan. Romantisch is voor mij denk ik vooral een gevoel, dat een ander mij het gevoel kan geven bijzonder voor hem te zijn, zoals dat andersom ook is.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Respect! Zonder enige twijfel!