Merel

Boer
Jan
Merel dagdater voor boer Jan
Advertentie

Over Merel

Merel dagdater voor boer Jan

Wat dacht je toen je boer Jan op tv zag?

Toen ik Jan zag dacht ik gelijk: wat een leuke spontane man! Ik vond hem een hele open en vrolijke uitstraling hebben en ik vond zijn omgang met de bezoekers van de dagbesteding heel leuk om te zien. 

Wat heb jij met het boerenleven?

Vroeger ben ik veel op boerderijen geweest en was ik een echt paardenmeisje. Dat is tegenwoordig niet meer zo, maar het landelijke leven is wel iets waar ik meer naar terug zou willen. Of dat op een boerderij is, weet ik niet. Een zorgboerderij is natuurlijk ook een andere constructie. Met de zorg heb ik wel veel, ik werk dan ook als sociaal werker.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik vind het erg leuk om in mijn vrije tijd van alles te proberen in de keuken. Dat doe ik voor mezelf, maar ook graag voor anderen. Ook ga ik graag naar buiten voor een lekkere wandeling. Verder lees ik graag en vind ik het leuk om theater te bezoeken.

Mooiste boek?

Mooiste boek weet ik niet, maar meest spannende boek: De sekte van Mariette Lindstein. Alle drie de delen had ik binnen twee weken uit. 

Mooiste film?

P.S. I love you.

Mooiste liedje?

Pink Floyd – wish you were here.

Lievelingseten?

Thaise curry’s.

Favoriete vakantie?

Een citytrip om van alles van een stad te ontdekken, maar ook de tijd te hebben om de natuur daaromheen te bezoeken.

Wat zou je doen met één miljoen?

Met dat geld zou ik een mooie locatie willen kopen wat kan dienen als inloophuis én tegelijkertijd restaurant voor eenzame mensen. En dan met name ouderen. Ik zou hier mijn plezier voor koken willen combineren met het ondersteunen van ouderen in het terugdringen van eenzaamheid.

Wat is je toekomstdroom?

Ik zou een mooi huis willen hebben voor mezelf en mijn toekomstige gezin. Ook zou ik nog steeds als sociaal werker willen werken in de ouderenzorg. Ik zou me meer willen specialiseren in dagbesteding en daarbij de combinatie met eten/koken leggen.

Wat vind jij romantisch?

Ik vind kleine dingetjes heel romantisch. Bijvoorbeeld briefjes voor elkaar achterlaten met een lieve boodschap, die de ander dan later eens terugvindt. Ook grotere dingen kan ik heel romantisch vinden: bijvoorbeeld samen naar een boshuisje, genieten van de omgeving, ’s avonds samen koken en bankhangen met kaarslicht.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Communicatie en eerlijkheid vind ik heel belangrijk in een relatie.