Advertentie

Over Sandra

Sandra

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

Wat een leuke man! Beetje verlegen, maar heel sympathiek. Mooie lach en ondeugende blik. En met overduidelijk veel liefde voor zijn bedrijf.

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik woon in een stedelijke omgeving dus ik krijg nu (nog) niet zo veel mee van het boerenleven. Ik hou wel erg van de natuur en ben graag buiten. Het boerenleven is niet makkelijk in de huidige tijd, denk ik. Boeren voorzien in onze eerste levensbehoeften en doen hun werk vaak met grote passie.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Eerlijkheid, elkaar in zijn/haar waarde laten, humor en zorg voor elkaar.

Wat vind jij romantisch?

Als iemand moeite doet om je te verrassen. Dat kan iets kleins zijn als je favoriete chocola meebrengen of iets groters als een nachtje weg regelen. Maar samen thuis op de bank een film kijken kan ook heel romantisch zijn!

Mooiste boek?

De jongen, de mol, de vos en het paard’ van Charlie Mackesy. En ‘Een klein leven' van Hanya Yanagihara, zo indrukwekkend!

Mooiste film?

Dit is een haast onmogelijke keuze, er zijn zo ontzettend veel mooie films! ‘Forrest Gump’ scoort hoog, net als ‘The Bridges of Maddison County’. En ‘We bought a zoo’, geen heel bekende film maar zeker een favoriet.

Mooiste liedje?

Ook haast niet te doen! De klassieker ‘Bridge over Troubled Water’ van Simon and Garfunkel en ‘Weet je nog’ van Herman van Veen. En voor een blijde stemming: ‘Don’t stop me now’ van Queen!

Lievelingsteten?

Comfort food, zoals soep, risotto en ovenschotels, maar ook appeltaart (liefst zelfgebakken) en cheesecake.

Favoriete vakantie?

Groot-Brittannië staat op één. Scandinavië staat ook hoog op het wensenlijstje. Ik vind het leuk om steden te bezoeken en de omgeving te verkennen. Een week aan het strand is niet zo mijn ding.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Reizen! En mijn dochters verwennen, een huis kopen, en misschien voor mezelf beginnen.

Wat is je toekomstdroom?

Eerst mijn dochters nog een poosje op weg helpen in het leven, wie weet de liefde vinden en samen op pad gaan (dichterbij en verder weg).