Advertentie

Over Chiel

Chiel

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

Wow! Wat een knappe boerin! En daarna toen ze over natuurlijk groenbeheer sprak was ik verkocht. Ik moest toen wel schrijven.

Wat heb jij met het boerenleven?

Mijn beide ouders zijn op de boerderij opgegroeid. Als klein kind speelde ik dus bij opa en oma op de boerderij en dat was heerlijk. Ik kan me geen betere omgeving bedenken om als klein kind te kunnen spelen. En ik weet nog goed dat ik het super tof vond om als 8-jarig kind een tractor te mogen besturen. En nog steeds vind ik het boerenbestaan heerlijk mooi en idyllisch. Ik vind het ook een groot onderdeel van de Nederlandse cultuur.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Ik vind dat eerlijkheid de basis is van een goede communicatie. Vooral over al je gevoelens. Alleen dan kun je er een goed gesprek over voeren en er met elkaar uit komen. En elkaar daardoor beter leren kennen en waarderen. Daarnaast is een goede dosis humor voor mij wel belangrijk want moet natuurlijk wel beetje leuk blijven met elkaar. En dat je je eigen ding kan doen vind ik ook belangrijk. Ik hoef niet altijd alles per se samen te doen. Soms past dat gewoon niet. Dan is het fijn dat je ook los van elkaar je gang kan gaan. 

Wat vind jij romantisch?

De lekkere cliché dingen, samen in een sjiek romantisch restaurant uit eten, wandelen op het strand, samen de zonsondergang kijken, dineren bij kaarslicht, tv kijken met een knapperend haardvuur in de buurt.

Mooiste boek?

De Alchemist van Paulo Coelho

Mooiste film?

Mooiste is ‘P.S. I Love You’, maar de leukste films vind ik de Marvel series.

Mooiste liedje?

High And Dry – Jamie Cullum. Heerlijk nummer om een boek mee te lezen of lekker bij weg te dromen.

Lievelingsteten?

Pannenkoeken, Kip-kerrie en tortellini.

Favoriete vakantie?

M’n citytrip naar New York en Washington. Het was zo gaaf om vooral in New York te lopen en al die bekende gebouwen en plekken daar te zien die ik in films al heb gezien. En dan te lopen tussen al die wolkenkrabbers. Bizar klein voel je je dan.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Een mooi nieuw huis kopen ergens in een natuurlijke omgeving. De rest sparen en eventueel minder gaan werken zodat ik lekker veel leuke reizen kan maken.

Wat is je toekomstdroom?

Huisje, boompje, kindjes. Een leuke vrouw vinden, en samen lekker kunnen genieten van al het moois dat het leven biedt.