Marinke

Boer
Jouke
Marinke
Advertentie

Over Marinke

Marinke

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

Toen ik Boer zoekt vrouw keek, dacht ik nog; ze bewaren de leukste boer vast voor het laatst. En dat was zo! Ik vond Jouke meteen een leuke, enthousiaste, knappe en gezellige man! 

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik ben een boerendochter en opgegroeid op de varkenshouderij van mijn ouders in een klein dorp. Ik hou van het plattelandsleven. Vroeger verstoppen en rondrennen in de stallen en tussen de middag een broodje eten met mijn broers en vader. Dat vind ik het mooie aan het boerenleven: een gezinsbedrijf waar iedereen meehelpt als het nodig is.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Dat je met elkaar kunt lachen en huilen. Vertrouwen, openheid en eerlijkheid vind ik de kernwoorden.

Wat vind jij romantisch?

Ik vind het heel leuk om uit eten te gaan of iets anders samen te doen, maar de echte romantiek zit ‘m in de kleine dingen: weten dat iemand je écht leuk vindt en dat laat blijken. Een gebaar kan meer waard zijn dan een cadeau.

Mooiste boek?

Een favoriet boek heb ik niet, maar ik lees graag thrillers van Nederlandse auteurs, zoals Simone van der Vlugt, Saskia Noort en Esther Verhoef. Ik gun mezelf echter te weinig tijd om te lezen.

Mooiste film?

Ik kijk niet veel films, soms wel series. Nederlandse series, zoals Penoza, zou ik dan als favoriet noemen.

Mooiste liedje?

Proud Mary van Ike & Tina Turner: doet het ook altijd goed op feestjes. Mijn muzieksmaak is echter heel divers. Ik luister graag naar Radio 2, afgewisseld met Q-Music. En in december geniet ik altijd van de Top 2000, een heerlijke mix van oude en nieuwe muziek. Daarnaast hou ik erg van zingen, alleen dat wordt meestal niet zo gewaardeerd door mijn omgeving ;-)

Lievelingseten?

Tapas! Lekkere kleine hapjes en van alles wat, waarmee je eigenlijk de hele wereld over reist.

Favoriete vakantie?

Ergens waar de zon schijnt! Ik vind het heerlijk om de ene dag iets actiefs te doen en de andere dag naar het strand te gaan. En cliché, maar waar: Friesland! Dichtbij, leuke winkelsteden, fijne mensen en met mooi weer lekker het water op. Met goed gezelschap kan ik het echter op heel veel plekken leuk hebben.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Mijn gasrekening betalen ;-)

Wat is je toekomstdroom?

Een leuke man en hopelijk over een aantal jaar een mooi gezin. Daarnaast hoop ik dat mijn familie, vrienden en naasten gezond blijven en ik nog veel mooie momenten met ze mag beleven.