Advertentie

Over Sabine

Sabine

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

Die moet ik hebben! Haha. Ik zat eigenlijk al een week te vroeg klaar voor de aflevering, toen bleek het pas een week later te zijn dus ik moest nog even wachten. Dit jaar dacht ik: als er een leuke tussen zit ga ik schrijven! En ja hoor, daar was Jouke! Vanaf het moment dat hij die baal stro naast Yvon gooide, was ik al verkocht. Ik vond het mooi om te zien hoe hij zich zo inzet voor het bedrijf en zijn familie en het toch ook belangrijk vindt om daarbuiten iets te hebben. En eerlijk is eerlijk, het is ook nog eens een knappe vent met een vlotte babbel – beter kan het niet worden toch?

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik ben graag buiten en ben liever op het platteland dan in de stad. Mijn paard staat ook op een stal bij een boerderij waardoor ik van het boerenleven al veel meekrijg. Als ik zie hoe hard die mensen werken, kun je daar alleen maar veel respect voor hebben! Het werk gaat eigenlijk 24/7 door. En daarnaast smaken producten vers van het land natuurlijk altijd het lekkerst!

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Ik vind het heel belangrijk dat je jezelf kunt zijn bij iemand anders, dat diegene je accepteert zoals je bent en dat je elkaar aanvult. Dat je met elkaar de leuke dingen kunt bespreken maar ook de minder leuke dingen en niet bang hoeft te zijn om dit bespreekbaar te maken. Daarnaast vind ik humor ook belangrijk; samen kunnen lachen! Dat maakt het allemaal toch iets leuker.

Wat vind jij romantisch?

Romantiek hoeft voor mij niet altijd iets uitgebreids te zijn, het kan soms al in de kleine dingen zitten. Ook als je bijvoorbeeld ziet dat een man echt ergens over na heeft gedacht en moeite heeft gedaan en daardoor een glimlach op je gezicht tovert, dan kan het voor mij al niet meer stuk!

Mooiste boek?

Vroeger las ik best veel boeken, tegenwoordig lees ik voornamelijk boeken wanneer ik op vakantie ben. Ik heb niet echt een favoriet boek, maar ik ben fan van de romans van Jackie van Laren.

Mooiste film?

Tristan & Isolde – ik heb echt een zwak voor romantische films, ook al is de afloop niet altijd een happy end (Sorry, spoiler! Haha). Ook wanneer het zich in een ouder tijdperk afspeelt, ben ik al verkocht! Ik heb deze film denk ik echt al 10 keer gezien, maar elke keer word je zo meegezogen in het verhaal dat het niet gaat vervelen.

Mooiste liedje?

Chasing Cars van Snow Patrol. Ik vind dit een heel mooi en puur liedje. “If I lay here, if I just lay here, would you lie with me and just forget the world?” – zegt genoeg toch?

Lievelingsteten?

Ik houd echt van pasta’s, en dan vooral met champignons en roomsaus. Mmm!

Favoriete vakantie?

Ik ben een aantal jaar geleden samen met mijn zusje op vakantie geweest naar Zweden waar we met een kano een week door de Zweedse natuur zijn getrokken. Alles wat je nodig hebt mee in de kano, elke dag kamp opzetten, vuur maken en weer door. De eerste dagen waren qua weer echt fantastisch en daardoor konden we behoorlijk wat kilometers maken. Op een gegeven moment sloeg het weer om en was het water zo wild dat je er eigenlijk niet meer doorheen kon. We hebben toen met een constructie van boomstammen onze kano aan de kano van een stel Duitsers gebonden die we onderweg waren tegengekomen en zo zijn we het water op gegaan. Door de golven, peddelen tot je erbij neervalt en elke keer het water weer uit je kano hozen. Het is voor nu een heel leuk verhaal om te vertellen, maar op het moment zelf heb ik soms echt doodsangsten uitgestaan haha. Maar dit was zeker een ervaring die ik niet had willen missen! Ik houd sowieso van vakanties waar je avonturen beleeft en leuke plekken ontdekt in plaats van waar je de hele dag alleen maar aan het strand ligt. Ik wil graag verhalen en herinneringen mee naar huis nemen – en daarvoor moet je vaak wel verder gaan dan het bekende pad.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Ik zou een deel aan mijn familie schenken zodat zij ook dingen kunnen doen die hun gelukkig maken. Daarnaast een leuk huis kopen op een plek omringd met natuur waar je oud kunt worden, reizen maken naar plekken die je altijd al hebt willen zien en natuurlijk sparen voor de toekomst!

Wat is je toekomstdroom?

Ik wil nooit stoppen met leren, beter worden in wat je al kunt en nieuwe dingen ontdekken. Altijd wanneer ik een oud stel samen op een bankje zie zitten of hand in hand zie lopen zeg ik: dát wil ik later zijn. Grijs worden met de persoon van wie je houdt – dat is ultiem geluk.