Gepke

Boer
Rob
Gepke
Advertentie

Over Gepke

Gepke

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

Ik dacht: “wat een leuke man!” en ik ging wat rechterop zitten. Op het moment dat Rob vertelde over het kurkje van de kers, voelde ik dat hij echt houdt van zijn werk. Hij heeft iets te vertellen. Het feit dat hij van paarden houdt (ik ook) en van muziek, maakte dat ik hem nog leuker ging vinden. Nooit gedacht dat ik een brief zou schrijven aan een boer die voorbijkwam in Boer zoekt vrouw J. Toch deed ik het, omdat Rob bleef hangen in mijn hoofd en omdat mijn dochter me aanspoorde om te gaan schrijven: “deze boer is leuk mam, hij past bij je!”.

Wat heb jij met het boerenleven?

Onze pony stond drie jaar lang op een boerderij/pensionstal vlak bij het dorp waar we wonen. Een heerlijke plek waar ik altijd graag samen met mijn dochter kwam. Samen klusjes doen, paardrijden en genieten van het buitenzijn in weer en wind. Dit voorjaar maakte ik voor het eerst een moestuintje in mijn tuin. Gelukkig hoefden we hier niet van te leven want dan waren we verhongerd J. Maar wat was ik trots toen mijn appelboompje me precies één appel gaf!

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

  • Dat je durft te zeggen wat je denkt of voelt.

  • Dat er naar je geluisterd wordt.

  • Dat je samen herinneringen maakt.

  • Dat je samen kunt lachen en plezier hebt.

  • Dat ik ‘bij jou mag’ en ‘jij bij mij’ als het even tegen zit.

  • Dat je lief voor elkaar bent.

  • Dat je voor elkaar zorgt

Wat vind jij romantisch?

  • Hand in hand wandelen over het strand en daarna samen onder een dekentje bij een vuurtje een beker warme chocolademelk drinken met heerlijk veel slagroom.
  • Een heerlijk etentje met kaarslicht en een mooi muziekje.
  • Zomaar een bosje bloemen of een lief kaartje krijgen.

Mooiste boek?

 

Dat is moeilijk… Ik houd erg van lezen. Maar mijn mooiste boeken op dit moment zijn denk ik de boeken over de Zeven zussen van Lucinda Riley.

Mooiste film?

Op dit moment kijk ik heel graag naar de serie ‘For live’ op Netflix. Geweldig verhaal!

Mooiste liedje?

Er zijn heel veel mooie liedjes! Ik denk dat ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij daar zeker bij hoort.

Lievelingseten?

Ik houd erg van sushi, van rijst gemaakt met knoflook en gember. Heerlijk! Ik houd van koken en probeer graag nieuwe recepten uit. Ook zonder vlees.

Favoriete vakantie?

Mijn favoriete vakantie is een vakantie waarin je heerlijk kunt ontspannen, waarin je mooie plekken bezoekt (natuur/cultuur), geniet van de mensen om je heen, waarin je leuke dingen onderneemt en waar je heerlijk kunt wandelen. Kamperen met een camper heb ik nooit gedaan maar lijkt me heel erg leuk!

Wat zou jij doen met één miljoen?

Allereerst zou ik mijn kinderen helpen zodat zij voor zichzelf een leuke woning kunnen kopen. Ik zou daarnaast stoppen met werken en kinderen gratis gaan helpen/ondersteunen die moeite hebben met school op wat voor manier dan ook. Een huis met daarbij genoeg ruimte voor twee paarden lijkt me heerlijk! Dat kan er dan vast nog wel vanaf!

Wat is je toekomstdroom?

Ik wil heel graag genieten van iedere dag die nog voorbijkomt. Je weet immers nooit wanneer het je laatste dag zal zijn!