Melanie

Geboortedatum
Boer
Boer Haico
Melanie
Advertentie

Over Melanie

Melanie

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

Wat een mooie man van binnen en van buiten. Haico heeft ook prachtige ogen. De ogen zijn de spiegels van de ziel en vertellen veel over een persoon. Daarnaast zie ik het ook als een kracht als iemand zich zo durft open te stellen op tv. Ga er maar aanstaan. Hij is sportief, heeft humor, werkt hard en is gepassioneerd in zijn werk, houdt van dieren, heeft een lieftallige familie en hij is zeer aantrekkelijk. The full package 😉 wat mij betreft.

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik ben trotse tante van 3 neefjes en 2 nichtjes en ik werk in de kinderopvang. Ik bezoek vanuit werk en privé af en toe een kinderboerderij. Ik zie de kinderen dan zo genieten. Lekker meehelpen, vieze handen krijgen, alles uitproberen, het samenwerken en vooral trots zijn om nieuwe dingen te leren. Daar geniet ik weer onwijs van! Daarnaast houdt ik zeer veel van dieren, de natuur en lijkt het me heerlijk om buiten te kunnen en mogen werken. Of het nou op een boerderij is of ergens anders maakt niet uit maar als je gepassioneerd bent in je werk zit je altijd goed. Ik ben wel iemand die zich snel aanpast aan een nieuwe situatie. Zo zie ik een leven  op de boerderij, het werken met dieren (zowel buiten als binnen) ook zeker wel zitten.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Ik vindt het erg belangrijk dat je elkaar kunt vertrouwen en dat als er onzekerheden zijn je hierover met elkaar kunt praten. Goede communicatie is de basis van een relatie naast het liefhebben en trots zijn op elkaar. Ik heb zelf ook gemerkt dat het fijn is als je elkaar af en toe vrij kunt laten en dan bedoel ik in hobby’s, uitjes met vrienden etc. Het elkaar gunnen. Je hoeft niet alles met elkaar te ondernemen. Het is erg fijn als je elkaar nog iets te vertellen hebt. Mijn hobby is o.a. muziek maken en zingen en ik zag in het filmpje dat Haico graag aan auto’s sleutelt en dat hij aan obstakel run doet. Dat vindt ik erg leuk want zo kan je ook weer van elkaar leren en daarnaast kan je jezelf dan even terugtrekken als je dit nodig hebt.

Wat vind jij romantisch?

Ik kan onwijs genieten van spontane acties. Dat zijn de kleine cadeautjes. Ook ben ik een echte knuffelkont en vindt ik het erg fijn om lekker op de bank tegen mijn partner aan te kunnen kruipen. In mijn geval als zangeres zou het natuurlijk super romantisch zijn als mijn toekomstige partner een mooi lied voor me zingt. Hoe het klinkt maakt mij helemaal niet uit want als het recht uit je hart komt is het altijd goed.

Mooiste boek?

Dat is “Achtste groepers huilen niet” van Jacques Vriens. Ik las dit boek toen ik zelf in groep 8 zat en was tot tranen geroerd. Sindsdien heeft dit boek een prominente plek gekregen  in mijn boekenkast. Ook “Een leven” van Kinga Bán vindt ik een mooi boek. Een  prachtige biografie van één van mijn favoriete Nederlandse zangeressen. Maar….als fantasy vrouw ben ik ook dol op de Harry Potter reeks en de Lord of the Rings trilogie! Genoeg keuze dus 😉

Mooiste film?

Ik kan gewoon niet kiezen. Vele films vindt ik erg mooi en kan ik lekker in verzinken haha. Titanic is wel een film die ik nog 100x kan bekijken. Net als King Arthur met Clive Owen en Keira Knightley. Ook ben ik dol op fantasy films (Harry Potter, Lord of the Rings) en kan je mij zeker porren voor een Disney avondje of een old-school romcom (waar ik bij kan en mag huilen) heeeeeerlijk hahaha.

Mooiste liedje?

Oei dat is een lastige vraag. Als zangeres van o.a. Ierse muziek zou je denken dat mijn muzieksmaak juist daar ligt. Voor een groot gedeelte wel maar mijn liefde voor muziek is erg breed en ik vindt vele verschillende liederen erg mooi. Een lied is zoveel meer dan alleen de muziek, ook de teksten maken een lied erg mooi. Als een zanger of zangeres mij met zijn/haar lied weet te raken ben ik al om. Dit geldt trouwens ook voor instrumentale muziek waar ik helemaal bij kan wegdromen.

Lievelingsteten?

Witlof ham/kaas.

Favoriete vakantie?

Ierland, Schotland en Engeland. Vooral in Ierland en Schotland (muziek, natuur, taal, mensen, cultuur) voel ik mij erg thuis. Het voelt ook als mijn tweede homeland.

Heb je (klein)kinderen?

Nee.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Mijn koffers pakken en verhuizen naar Ierland.

Wat is je toekomstdroom?

Ik heb zoveel om te dromen en ik droom ook elke dag! En kijk toch eens waar het me o.a. brengt als hier bij BZV! Dat is toch geweldig!

Maar huisje, boompje, beestje is wel een grote droom van mij. Een eigen liefdevol gezin. Ik werk met kinderen en dat geeft mij veel voldoening maar diep van binnen zou ik zelf ook graag kinderen willen. Ik hoop uiteraard dat dit mij ooit gegeven is en dat ik een partner mag vinden die van mij houdt om wie ik ben.

Als tweede grote droom heb ik een goedlopende muziek carrière. Sinds mijn afstuderen aan het Conservatorium in Alkmaar ben ik zoekende geweest naar welke muziek bij mij past. Nu ik dit heb gevonden wil ik meer zingen, mezelf uitdagen en kansen creëren.  Van betekenis zijn in muziek en wat ik hierin uitdraag.

Ik houd mezelf altijd voor dat ik wel zie waar het schip koerst. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en geniet nu volop van alles wat ik mag beleven en ervaren en wat er verder nog op mijn pad komt.

Het leven is een feest maar je moet wel zelf de slingers ophangen 😉