Wendy

Geboortedatum
Boer
Boer Haico
Wendy
Advertentie

Over Wendy

Wendy

Wat dacht je toen je Haico op tv zag?

Fantastische ogen, mooie glimlach! Wat een knappe lieve man! En sportief! Met hem wil ik mooie tochten in de bergen maken! En beschuitjes eten… 😉

Wat heb jij met het boerenleven?

Tijdens mijn reizen zet ik mijn camper graag bij boerderijen neer. De rust en ruimte daar maakt mij heel gelukkig. Ik koop er graag mijn eten, direct bij de bron, zodat ik weet wat ik eet.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Eerlijkheid, elkaar inspireren, goede gesprekken, lachen en een balans tussen tijd voor jezelf en tijd voor elkaar.
 

Wat vind jij romantisch?

Elkaar verrassen met kleine spontane dingen!

Mooiste boek?

Er zijn zo ontzettend veel mooie boeken dat ik echt niet kan kiezen. Ik lees in elk geval graag kinderboeken en historische romans. Informatieve boeken en verhalen over het leven van mensen uit allerlei culturen, maken me ook altijd heel blij.

Mooiste film?

Ik kijk echt bijna nooit films. Als ik wel iets kijk dan het liefst filmhuisfilms of (natuur)documentaires.

Mooiste liedje?

Ik word vooral geraakt door de melodie van muziek. Meestal heb ik geen idee waar over gezongen wordt, daar luister ik niet echt naar. De ene dag word ik blij van een Italiaanse tenor of een Flamenco-artiest, de andere dag staan de ramen op springen als ik een poging doe mee te zingen met Toto of Guns ‘n Roses. Maar het mooiste lied komt toch wel van de vogels waar ik ‘s ochtends mee wakker word.

Lievelingseten?

Ik hou enorm van eten, nog meer als ik zelf niet hoef te koken! Een echte Italiaanse pasta, de lekkerste locale tapas op een terrasje in Zuid-Spanje, een Indiase of Thaise curry of een Indonesische rijstschotel. Als het exotisch is dan wil ik het altijd graag proeven. Nu nog een keer naar Japan om echte sushi te proberen!

Favoriete vakantie?

Eerst flink actief bezig zijn met een flinke wandeling, via ferrata of fietstocht, daarna met een drankje genieten van de omgeving en elkaar.

Heb je (klein)kinderen?

Ja, ik heb een kind.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Lekker blijven leven zoals ik het nu al doe. En als ik ooit tegen de juiste plek aanloop, een mooi stuk land kopen voor het realiseren van mijn droom.

Wat is je toekomstdroom?

Ik hoop dat ooit mijn zelfgeschreven kinderboek in de boekwinkels zal liggen. Ook droom ik van zelfvoorzienend leven in harmonie met de natuur. Ik zou graag mijn eigen ‘Biggest Little Farm’ ergens willen beginnen. Dat stuk land kan ik dan misschien wel kopen van die één miljoen.