Eugenie

Geboortedatum
Boer
Boer Piet
Eugenie
Advertentie

Over Eugenie

Eugenie

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

“Dat is mijn Piet” 🙂 Ik vond hem op het eerste gezicht al erg leuk, ik hou van mannen die emoties durven en kunnen laten zien. Maar na tien keer terugkijken, begon ik een beetje vlindertjes te voelen, en was mega blij toen ik hoorde dat hij mijn brief gekozen had voor de speeddate.

Wat heb jij met het boerenleven?

Mijn opa had een kleine boerderij met een stuk of 30/40 melkkoeien, waar ik als kind ieder weekend op visite ging met mijn ouders. Heerlijke zondagen waren dat! De eenvoud, rust en het fysieke werken met dieren of op het land is een heel aantrekkelijk vooruitzicht. Om die reden heb ik ook op een zorgboerderij gewerkt, waar ik ook de stallen stond uit te mesten, ik hou ervan!

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Allereerst dat er chemie is, dat ik het gevoel krijg de ander te willen knuffelen. Verder openheid, gevoelens kunnen delen, geborgenheid, loyaliteit, humor, gezamenlijke interesses, elkaar vertrouwen en eerlijk zijn.

Wat vind jij romantisch?

Samen picknicken op de hooizolder, haha.

Mooiste boek?

De serie van de aardkinderen, van Jean M. Auel, over het leven in de prehistorie en het verloop van de romantische relatie van Ayla en Jondalar.

Mooiste film?

Braveheart.

Mooiste liedje?

Dance Me to the End of Love, van The Civil Wars, cover van Leonard Cohen.

Lievelingseten?

Ik ben echt een Bourgondiër, ik lust bijna alles. Favoriet is zelfgemaakt draadjesvlees en stoofperen, met spruitjes of rode kool en aardappelen.

Favoriete vakantie?

In 2022 heb ik in mijn eentje de Camino naar Santiago gelopen, dat was mijn mooiste vakantie. Maar rondtrekken met een camper in Europa lijkt me ook geweldig!

Heb je (klein)kinderen?

Ja, ik heb twee kinderen.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Een boerderij kopen met 2 varkens, kippen en een flinke moestuin. Misschien wat koeien of geiten en zelf leren kaas te maken. Verder zou ik mijn twee zonen een flink bedrag geven.

Wat is je toekomstdroom?

Een liefdesrelatie, samen op een boerderijtje, liefst in de buurt van Nederland zodat ik mijn (hopelijk) toekomstige kleinkinderen ook regelmatig kan zien.