Marijke

Geboortedatum
Boer
Boer Richard
Marijke
Advertentie

Over Marijke

Marijke

Wat dacht je toen je Richard op tv zag?

Wat een leuke, positieve man! Hij heeft een heel mooi plekje daar in Slowakije.

Wat heb jij met het boerenleven?

Eigenlijk niet zoveel. Ik vind het wel heel fijn om buiten te zijn. Ik heb mijn eigen moestuin van 1m2, maar meer ervaring heb ik niet met “akkerbouw” 😉

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Ik vind het belangrijk dat er een balans is tussen samen zijn, maar ook je eigen ding hebben. Aan het eind van de dag samen op de bank ploffen, maar dan moet je elkaar wel iets te vertellen hebben 😊 Alles moet bespreekbaar zijn met elkaar. Je moet lekker jezelf kunnen zijn. Fouten maken mag, als je het maar weer goed maakt.

Wat vind jij romantisch?

Hele kleine dingen kunnen al romantisch zijn. Gewoon het feit dat hij iets voor je gedaan heeft zonder dat je het wist. Wanneer je thuis komt en denkt dat er nog van alles moet gebeuren, maar dat hij dat al voor je gedaan heeft. Maar ik zeg ook geen nee tegen een goed georganiseerde date met wijn en kaarslicht 😊
 

Mooiste boek?

Te veel om te kiezen. Ik hou van het lezen van series zoals Harry Potter en The Hungergames. Ben nu bezig met The Witcher.

Mooiste film?

Heb ontzettend zitten huilen bij “Hatchi” prachtige film. Vind fantasie erg leuk, net zoals de boeken. Heb niet echt een all-time favourite.

Mooiste liedje?

Alles waar ik op kan dansen.

Lievelingseten?

Pasta met kip en pesto.
 

Favoriete vakantie?

Bestemmingen met een goede temperatuur en veel zon. Goede afwisseling tussen, op een ligbedje in de zon boek lezen, culturele dingen doen en wandelingen maken. Het liefst ga ik dan kamperen.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Een huis kopen met veel grond zodat ik geiten, ezels, alpaca’s een koe en een shetlander in de tuin kan hebben.

Wat is je toekomstdroom?

Ik wil gelukkig zijn met mijn partner en hopelijk mogen daar ook kinderen bij komen. Samen op avontuur gaan.