Marlies

Geboortedatum
Boer
Boer Richard
Marlies
Advertentie

Over Marlies

Marlies

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

In eerste instantie had ik de uitzending niet gezien, tot mijn vriendinnen mij zeiden; ‘Marlies, je moet even terugkijken, er is een hele leuke boer en hij is op zoek naar jou! En hij is lang en nog knap ook!’ 😉 Na het zien van de aflevering gaf ik ze helemaal gelijk en heb ik dus een brief geschreven!

Wat heb jij met het boerenleven?

Mijn beide grootvaders hadden een boerenbedrijf, de ene in de koeien, de andere in de bloembollen. Deze bedrijven zijn gestopt bij de generatie van mijn ouders, maar de mentaliteit van het harde werken zit nog steeds goed in onze familie. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn in de natuur, omringd met dieren, wat goed van pas komt bij mijn beroep als dierenarts. Op die manier ben ik toch nog steeds een beetje betrokken bij het boerenleven.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Eerlijkheid, openheid, vertrouwen en humor. Ik vind het belangrijk dat je helemaal jezelf kan zijn bij elkaar en dat je overal met elkaar over kan praten. Elkaar aankijken en gewoon weten dat het goed zit. Ook vind ik het belangrijk dat je echt een team vormt, elkaar stimuleert en steunt waar nodig is en zo samen een mooie toekomst opbouwt.

Wat vind jij romantisch?

Ik ben niet echt van de grootse gebaren. Voor mij zit romantiek in de kleine attente dingen, echt tijd voor elkaar vrij maken en moeite voor elkaar doen.

Mooiste boek?

‘Het meisje met het rode haar’ van Theun de Vries.

Mooiste film?

A knight’s tale.

Mooiste liedje?

‘Here comes the sun’ van The Beatles.

Lievelingseten?

Spinazie met gekookte aardappelen, een gehaktbal en een gekookt eitje.

Favoriete vakantie?

Heb ik niet, er zijn zoveel mooie plekken op de wereld! Op mijn bucketlist staat nog Scandinavië om het noorderlicht te zien.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Ik ben niet heel materialistisch ingesteld, dus waarschijnlijk op een fijne vakantie gaan en daarna gewoon weer door met het leven 😉

Wat is je toekomstdroom?

Waar ook ter wereld huisje, boompje, beestje, met fijne mensen om me heen, een leuke baan en in een mooie omgeving.