Johan

Geboortedatum
Boer
Boerin Bernice
Johan
Advertentie

Over Johan

Johan

Wat dacht je toen Bernice op tv zag?

Hey die ken ik! Bernice haar ouders zijn bevriend met mijn ouders dus dat was heel toevallig. Ze kwam over als een leuke meid, tikkeltje verlegen maar dat vond ik juist wel lief.

Wat heb jij met het boerenleven?

Met het boerenleven heb ik niet zoveel. Ik ben op het platteland opgegroeid met veel boerderijen om ons heen dus een vreemde wereld is het niet. Bij mijn werk maken we veel droogwanden voor de agrarische sector, hierdoor ben ik wel geregeld te vinden bij boeren op het erf.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Dat je iemand hebt om samen leuke dingen mee te kunnen doen, iemand waar je alles mee kunt delen. Leuk samen spontaan dingen doen maar ook lekker met z’n 2en een avondje bankhangen. Ik vind het wel belangrijk dat je elkaar de ruimte geeft om dingen te doen die je zelf graag wilt.

Wat vind jij romantisch?

Kan van alles zijn. Een spontane kus of knuffel, een mooie wandeling maken bij zonsondergang of samen een romanische film kijken en lekker knuffelen. Het hoeft niet perse iets extreems te zijn, ik vind de kleine gebaren juist super leuk/lief.

Mooiste boek?

Ik lees geen boeken.

Mooiste film?

Wind River.
 

Mooiste liedje?

Bryan Adams - summer of 69.
 

Lievelingseten?

Barbecue met grote stukken vlees.

Favoriete vakantie?

Amerika!

Wat zou jij doen met één miljoen?

Een deel van het geld apart houden voor de toekomst. Mooie woning aanschaffen en deze afbetalen en genieten van een heerlijke vakantie.

Wat is je toekomstdroom?

Gelukkig en gezond oud worden. Dagelijks leuk werk doen en samen wonen met een leuke vrouw. Daarbij lijkt het me ook super leuk om later vader te worden, kinderen krijgen/opvoeden lijkt me geweldig.