Hoe leuk is boer Bastiaan?

Bastiaan lachend in zwart wit
Hoe leuk is boer Bastiaan?
2 september 2019

Vriendin Eva vertelt waarom Bastiaan zo leuk is. "Ik ken Bastiaan uit Delft, daar zaten we bij dezelfde schaatsploeg. Daar is een hele warme vriendengroep uit ontstaan. Elk jaar gaan we met die vriendengroep fietsen in de Ardennen met Hemelvaart. En ik hoop voor Bastiaan dat aan het eind van Boer zoekt Vrouw hij heel trots en met liefde in zijn ogen aan ons gaat melden: 'Ik kom dit jaar met Hemelvaart met z’n tweeën fietsen in de Ardennen.'

Boer Bastiaan is super lief. Hij is altijd onwijs attent. Hij is sportief, gezellig, kan lekker koken. Houdt van gezelligheid, kan hartstikke hard werken en is gewoon een grote schat. Wij hebben heel veel leuke dingen samen meegemaakt maar een van de leukste dingen en bijzonderste dingen die ik met Bastiaan heb meegemaakt is een reis, een soort van alternatieve wintersportreis naar Zweden. Daar hebben we heel veel leuke dingen gedaan. Een van de dingen was een biatlon. En dat doet hij zo eventjes. Super fit. Wij staan allemaal uit te hijgen na op die ski’s te hebben gestaan en hij staat er gewoon klaar en helemaal fris en fruitig. 

Hij is onwijs ondernemend, hij heeft super veel van de wereld gezien, hij houdt van gezelligheid, hij houdt van rust, hij houdt van sporten, hij houdt van nieuwe dingen ontdekken. Alles bij elkaar gewoon een onwijze duizendpoot. En ik denk dat hij nu wel een beetje op zoek is naar dat het allemaal wat samenkomt en dat het ook in zijn huis wat gezelliger is.

De ideale vrouw voor Bastiaan is een vrouw die boven alles heel lief is, maar ze moet denk ook wel een beetje pit hebben. En ze moet denk ik sportief zijn, slim zijn, spontaan zijn. Maar ook wel iemand die houdt van lekker thuis zitten en ook iemand die houdt van er lekker op uit trekken.

Dames, ik denk dat jullie echt een brief naar Bastiaan moeten sturen want als je het niet doet is het een gemiste kans. Het is een super leuke en lieve jongen en ik begrijp niet waarom hij nog geen super leuke en lieve vriendin heeft."

 

Advertentie