Hoe leuk is boer Geert?

Geert zwart wit lachend
Hoe leuk is boer Geert?
2 september 2019

Boer Geert door de ogen van vriendin Jolanda.
"We kennen elkaar denk ik al een jaar of 5, 6, 7. We hebben elkaar door moeilijke tijden heen geholpen. We kunnen altijd een beroep doen op elkaar en delen ontzettend veel met elkaar.

Wat ik met Geert heb, is hetzelfde als je met een hele goede vriendin hebt. Onze vriendschap is daardoor heel erg waardevol. Geert kan uren vertellen. Hij praat graag en veel over allerlei dingen die hij meemaakt. Daar kun je aandachtig naar luisteren, dat verveelt nooit. Hij heeft wel hele leuke verhalen.

Wat Geert leuk maakt als mens is dat ik altijd mezelf kan zijn bij hem. Dat is heel belangrijk. Hij laat je in je waarde. Je kan schik hebben met hem. Je kunt er lekker mee ouwehoeren. Hij kent ook best veel mensen. Hij praat makkelijk, maakt ook makkelijk contact. Met hem op stap gaan, is altijd wel een feestje, dan moet je ook niet op de klok kijken, dan moet je gewoon hoppelee gaan en schik maken.

Daarnaast vindt hij het ook leuk als je een keer een weekend weggaat om dingen te zien. Verder vindt hij het ook heerlijk om gewoon rustig de hele avond op de bank te liggen en tv te kijken. Geen poespas.  Geen dingetjes. Gewoon rust.

Geert bewonder ik voor alles wat hij doet. Hij is een goede, zorgzame vader voor zijn twee kinderen die altijd bij hem wonen, die staan altijd op de eerste plaats. Daarnaast werkt hij heel hard. Meer dan 40 uur in de week want hij heeft de boerderij op een andere locatie dan waar hij woont. Dan rijdt hij op en neer, dan gaat ‘ie voeren, dan weer naar huis om eten te koken, dan gaat ‘ie weer terug, dan moet ‘ie weer thuis de was gaan doen of opvouwen. En daarnaast heeft ‘ie ook nog tijd om met zijn vrienden dingen te doen. Voor zijn kinderen is niks hem te veel, daar zorgt ‘ie heel goed voor. Dat is ook zijn trots.

Geert is wel heel duidelijk voor wat voor vrouw hij valt. Het moet echt een vrouw zijn met de vrouwelijke vormen en een vrouwelijke uitstraling. Daarnaast mag ze ook gewoon stoer zijn, ze moet stoer zijn, maar ook vrouwelijk en meerdere kanten hebben. Blond vindt hij ook wel mooi, maar ik denk het het totaalplaatje is. Verder houdt hij van een vrouw die sportief is. Geert is zelf niet sportief, maar hij vindt het wel fijn als een vrouw sportief is.

Dus dames, schrijf een hartstikke leuke brief naar Geert. Hopelijk zit daar iemand tussen die voor hem de juiste levenspartner is en waar hij een keuze uit kan maken. Ben jij die dus die leuke, sportieve, zelfstandige, stoere, vrouwelijke vrouw en heb jij zin in een date met Geert, de Brabantse boer die van feestjes houdt, ook op z’n tijd op stap en weekendjes weg, maar ook de rust wil door lekker op de bank wil gaan liggen, schrijf dan naar Geert!"

Advertentie