Hoe leuk is boer Jan?

Boer Jan zwart wit
Hoe leuk is boer Jan?
27 augustus 2019

Boer Jan door de ogen van vriend Bastiaan.
"Ik ken Jan al vanaf de eerste klas op de middelbare school. En dat was eigenlijk gelijk groot feest met Jan op school. Jan was echt een gangmaker. Met Jan heb ik vanaf dat moment echt heel veel lol gehad, eigenlijk tot de dag van vandaag.

Jan is onlangs gescheiden dus hij is weer vrijgezel. Hij wil heel graag weer een mooie relatie hebben. Dus hij is echt wel op zoek naar een leuke vrouw.

Als ik aan Jan denk, denk ik echt aan gezelligheid. Een hele openhartige man, heel puur, heel eerlijk. Wat ik ook heel bijzonder vind aan Jan, Jan kan heel goed over zijn gevoelens praten. Dat vind ik best wel uniek eigenlijk voor een man en misschien ook wel voor een boer. Ik vind dat heel prettig.

Als ik aan de ideale vrouw voor Jan denk, denk ik aan een openhartige, warme vrouw die ook van gezelligheid houdt en waar ook wel een beetje pit in zit. Die ook wel zelfverzekerd is en weet wat ze wil. Ik denk dat dat wel belangrijke eigenschappen zijn voor de ideale vrouw voor Jan.

Waar Jan van houdt en wat hij belangrijk vindt is: wees jezelf. Ga je niet lopen uitsloven, doe je niet anders voor dan je bent want daar prikt Jan gelijk doorheen, dat vindt hij helemaal niks. Wees puur, eerlijk, jezelf en dan komt het helemaal goed tussen jullie tweetjes.

Dames, als jullie op zoek zijn naar een stoere vent met een gouden hart en daarnaast een heel mooi gezin dan zou ik nu alvast beginnen met schrijven. Deze man is het voor jullie!"

Advertentie