Hoe leuk is boer Johan?

Boer Johan lachend zwart wit
Hoe leuk is boer Johan?
27 augustus 2019

Boer Johan door de ogen van nichtje Rebecca.
"Johan is mijn oom en Johan is een hartstikke leuke, spontane en vlotte man. En hij is ook vrij sportief en ook altijd wel in voor een geintje. Op een feestje kom ik hem ook altijd tegen en dan is het ook altijd wel een dolletje of samen een biertje drinken. Vroeger heb ik altijd veel op de boerderij gelopen, ik heb hem vaak geholpen.

De leukste herinneringen hier zijn dat ik altijd mocht tractor rijden of mocht helpen de lammetjes verlossen. Dat soort dingen. Daar heb je toch leuke herinneringen aan. Ik hoop dat hij een leuke vrouw tegenkomt via dit programma.

Een vrouw die bij Johan past, is denk ik een vrouw die ook ziet hoe gepassioneerd hij is met zijn boerderij. En die hem daar misschien eventueel ook bij helpt. Ik verwacht niet van Johan dat hij een driegangendiner gaat maken dus misschien is het ook fijn als die vrouw ook een beetje kan koken. Voor de rest zal hij het ook wel proberen en zijn best doen, maar ik denk dat een vrouw dat beter over kan nemen zodat hij ook gewoon gezellig ’s avonds op de bank kan zitten of leuke dingen kan doen en dat gun ik hem ook heel erg graag."

Advertentie