Hoe leuk is boer John?

John zwart wit lachend
Hoe leuk is boer John?
27 augustus 2019

Boer John door de ogen van vriendin Jeannet.
"Ik ken John nu bijna acht jaar. We kennen elkaar van het daten, we hebben heel kort gedate. Daar is verder niks uit voortgekomen, alleen een hele goede vriendschap. Jullie hoeven je daar dus absoluut geen zorgen over te maken, ik gun het hem van harte, een leuke vrouw.

John is een rustige, betrouwbare en zorgzame man. Hij heeft het hart op de juiste plaats en als je eenmaal in zijn hart zit, heeft hij heel veel voor je over, en hij staat altijd voor je klaar. Verder is hij oprecht en doet hij zich niet anders voor dan dat hij is. Hij is ondernemend, zit niet graag stil, houdt van actieve reizen, van wandelen, van mountainbiken en van fietsen op de racefiets. Maar naast deze sportieve bezigheden houdt hij er ook van om een spelletje te spelen of naar een voorstelling te gaan.

Mijn mooiste herinnering met John zijn onze reizen die we gemaakt hebben. We zijn inmiddels vier keer samen op reis geweest. De mooiste reis die we hebben gemaakt is de rondreis op IJsland. Een leuke kampeertrektocht met een leuke groep.

John is over het algemeen altijd gezellig. Hele vroege vogel op vakantie. Dan is hij ook om 6 uur uit bed en maakt voor iedereen koffie klaar. En een leuk weetje van John: hij is 2.05 meter.  En verder is John een hele gezellige vent om erbij te hebben, makkelijk in de omgang.

De vrouw die John zoekt is betrouwbaar, ze is sportief, ze houdt van het buitenleven, is een wat rustiger type, ze is geen uitgaansbeest. John zoekt absoluut geen hulp op de boerderij, maar vindt het wel fijn als het druk dat zij een handje mee wil helpen, maar dat is absoluut geen verplichting.

Wat ik bijzonder vind aan John is dat hij je heel goed aanvult. Als je even niet lekker in je vel zit dan voelt hij dat en stelt hij voor om er even tussenuit te gaan, even je hoofd leeg te maken en even aan iets anders denken dan aan je zorgen, problemen of wat dan ook.

Dames, als jullie John leuk vinden: schrijven! Ik weet zeker als hij jullie leuk vindt, hij er voor de volle 200% voor gaat. Ik kijk er in ieder geval naar uit om een van jullie op de boerderij terug te zien."

Advertentie