Hoe leuk is boerin Annemiek?

Annemiek zwart wit lachend
Hoe leuk is boerin Annemiek?
2 september 2019

Vriendinnen Danielle en Diniz vertellen waarom boerin Annemiek zo leuk is. "Wij kennen  Annemiek allebei via stage. Ik heb hier vorig jaar stage gelopen, zij is net klaar. Ik werk dan nu inmiddels een jaar bij Annemiek, daar melk ik de koeien.

Annemiek is een hele harde werkster, altijd heel erg enthousiast en wil graag mensen dingen leren over haar kennis. Ze is erg vrolijk, erg spontaan, ook erg eerlijk. Annemiek is heel gezellig omdat ze erg houdt van kletsen. Dat doet ze ook heel  graag. En lang.

Er komen regelmatig allerlei mensen het erf oplopen. Daar zet ze dan graag koffie voor. Een biertje drinken vindt ze ook heel leuk. Ja, ze houdt wel van feestjes inderdaad. Houdt er ook niet van om vroeg naar huis te gaan, tenzij ze het zelf niet leuk vindt.

Mijn leukste herinnering met Annemiek is het vloggen en de gezelligheid. Annemiek vlogt over de boerderij en de koetjes. Annemiek is op zoek naar iemand waarmee ze goed kan praten, die ook naar haar luistert maar ook zelf iets te vertellen heeft. Niet eentje die alleen maar luistert en niet weet wat hij moet zeggen, daar wordt ze ongemakkelijk van. Ze houdt ook wel van een goede prater.

Annemiek moet sowieso een man hebben die langer is dan 1.78 m want ze houdt niet van mannen die kleiner zijn dan zij is. Ze hoeft ook geen man die zelf van een boerderij komt, ze zou het heel leuk vinden als diegene wel interesse heeft in het bedrijf. Maar wel zijn eigen ding doet en dat Annemiek ook haar eigen ding kan blijven doen. Ze zou het natuurlijk wel leuk vinden als hij haar regelmatig mee wil helpen met dingen.

Ik denk dat de man waar ze uiteindelijk voor zou kiezen echt in zijn handjes mag knijpen met haar. Het is echt een leuke meid en heel gezellig. Het is dat ik geen man ben, anders had ik zelf wel een brief naar Annemiek geschreven!"

Advertentie