Wat zoeken de boeren in een partner?

Groepsfoto boer zoekt vrouw met yvon
Wat zoeken de boeren in een partner?
1 september 2019

Van wie zouden de boeren graag een liefdesbrief ontvangen? We hebben de tien oproepjes achter elkaar gezet, zodat je van alle deelnemers weet wat ze zoeken in hun toekomstige partner!

Ik ben John, 39, melkveehouder in het mooie Friesland. En ik ben op zoek naar een avontuurlijke jonge dame.

Ik ben Bastiaan, 35 jaar, akkerbouwer in Zeeland. Ik zou graag een sportieve, intelligente dame tegen willen komen.

Hoi ik ben Frans, ik ben melkveehouder. Ik ben 51 jaar en ik zoek een hele stoere en leuke vent.

Hoi ik ben jan. Ik ben 35 jaar, ik heb een zorgboerderij en vier superlieve kinderen. Ik heb een rijk leven, maar ik voel dat de liefde voor een vrouw mij nog gelukkiger zal maken.

Ik ben Geert, 51 jaar, akkerbouwer in Brabant. Ik zoek een vrouw die zowel mooi van binnen als van buiten is en er moet pit op zitten.

Ik ben Ronald, 37 jaar. Ik heb een boerderij met melkvee en wat ik zoek is een leuke, sportieve, gezellige meid die net als ik donders graag een gezin wilt.
He hoi! Ik ben Annemiek. Ik ben 25 jaar, melkveehoudster en ik ben op zoek naar een stoere man met gevoel voor humor.

Ik ben Johan, 52 jaar. Ik heb een boerderij met melkkoeien. Ik heb een hele grote stap in mijn leven gezet door te verhuizen naar een andere boerderij. Ik zou heel graag een leuke vrouw ontmoeten om samen de toekomst mee verder uit te stippelen.

Hallo ik ben Willem, 26 jaar oud. Ik heb melkkoeien thuis. En ik zoek een heel erg zachtaardig meisje met het hart op de goede plaats.

Ik ben Geert Jan, 61 jaar. Ik woon in de prachtige landelijke omgeving van Amsterdam en zoek een leuke, vrouwelijke vrouw om samen van het weidse uitzicht te genieten. Schrijven he dames?!

Zie jij een van de boeren wel zitten? Schrijf dan een brief.

Advertentie