"Het maakt het mij niet uit wat ik ga doen, als ik maar bij Herman kan zijn!"

27 juli 2017 - Pagina delen op:

Elke week kun je een blog verwachten van kersverse ‘boerinnen’ Mara, Fleur of Annekim. Ze vertellen elkaar hoe de lange-afstandsrelatie ze afgaat. Zien ze David, Herman en Marc vaak? Hebben ze al emigratieplannen?

Lieve Mara & Annekim,

Net als jou Mara vind ik het ook erg jammer om te lezen dat Annekim en Marc uit elkaar zijn. Annekim, hoe gaat het nu met je? Hebben jullie nog contact of is het daarvoor te vers?

Op de tractor
Het is heel leuk om te lezen dat je je als een boerin in de dop voelt, Mara. Ik heb hetzelfde gevoel. Herman zit in het oogstseizoen, net als David. Als we langs landbouwgronden rijden, leer ik ook veel over welke gewassen er in de gebieden groeien. Als ik bij Herman ben, ga ik ook veel mee op de tractor om van alles op het land te doen. Afgelopen week was het triticale aan het beurt, dat is een graangewas. Ik merk dat Herman het geweldig vindt als er van zijn land wordt geoogst.

Mara ik weet niet of het de bedoeling is, maar zou je het leuk vinden om - in de toekomst - wat in het boerenbedrijf te gaan doen? Of blijf je er toch liever buiten?

boerzoektvrouw

Puppy Teuntje
Afgelopen week ben ik even een paar dagen in Frankrijk geweest. Puppy Teuntje is meegegaan en heeft de hele weg geslapen :-) Ze voelde zich meteen thuis. Voor Meike, het kleine zusje van Herman was het een verrassing. Ze heeft bijna de hele dag met Teuntje gespeeld. Teuntje mocht direct mee met het halen van de koeien en dat deed ze echt super!

Ik vond het erg jammer dat ik alweer snel moest vertrekken uit Frankrijk. Ik had nog wel langer willen blijven, maar ook ik moet gewoon werken. Nu een weekje thuis en daarna gaan we samen op vakantie, dus klagen mag ik niet.

Het is zo fijn om te horen dat jij en David nog zo gelukkig met elkaar zijn! En er zijn inderdaad genoeg leuke dingen in Nederland te ondernemen, daar hoef je niet voor op vakantie.

"Als ik maar bij Herman kan zijn!"
Je vroeg of ik het niet jammer vind dat ik waarschijnlijk geen docent geschiedenis word. Jaren heb ik gedacht dat ik echt docent geschiedenis zou worden, maar ik sta altijd erg open voor nieuwe avonturen. Ik vind het fantastisch in Frankrijk en eigenlijk maakt het mij niet uit wat ik ga doen. Als ik maar bij Herman kan zijn!

Liefs Fleur

andereBrieven