"Ik word waarschijnlijk geen docente geschiedenis, maar ga het avontuur in Frankrijk aan!"

6 juli 2017 - Pagina delen op:

Elke week kun je een blog verwachten van kersverse ‘boerinnen’ Mara, Fleur of Annekim. Ze vertellen elkaar hoe de lange-afstandsrelatie ze afgaat. Zien ze David, Herman en Marc vaak? Hebben ze al emigratieplannen?

Lieve Mara en Annekim,

Het  is ontzettend fijn om te lezen dat het met jullie ook zo goed gaat! Mara, de foto van jou en David die je tijdens je reis stuurde was erg jaloersmakend. Wat lijkt het me heerlijk om even weg te gaan met z’n tweeën. Dat hebben jullie echt verdiend.

Een paar dagen naar Frankrijk

Gelukkig komt mijn vakantie nu erg snel! Over enkele weken ga ik voor het eerst met mijn beste vriendin en haar vriend een paar dagen naar Frankrijk. En dan gaat Teuntje, de nieuwe pup van Herman, ook mee om te emigreren naar Frankrijk. We hebben een hele tijd terug puppy’s gekregen van onze hond. Herman was direct verkocht en heeft er dan ook direct eentje uitgekozen. Dat worden drukke weken voor Herman om Teuntje op te voeden. Maar een puppy is natuurlijk een van de leukste en schattigste dingen die er zijn!

Op de foto

Om even op jouw vraag terug te komen Mara: we hebben tijdens het Hippisch Festijn een meet and greet gehad. Het is fantastisch gelopen en het was gezellig druk! Veel mensen hebben ons aangesproken en wilden ook met ons op de foto. Ik heb ontzettend genoten dat weekend. Het draaide helemaal om ons en wij waren ook de hele tijd bij elkaar. Aandacht hebben we samen genoeg.

Annekim, ik wil nog even zeggen dat ik het ontzettend stoer vind dat je een andere uitdaging bent aangegaan. Bevalt je nieuwe werkplek? Ik ben daar ontzettend nieuwsgierig naar. Wat ga je precies doen? Is je leven erg veranderd door je nieuwe werk of is veel nog hetzelfde gebleven?

Half jaar langer studeren

Afgelopen week heb ik definitief gehoord dat ik nog een half jaar langer moet studeren om alles goed af te kunnen ronden. Als je naar mijn afgelopen jaar kijkt, is het ook niet heel vreemd dat ik niet alles heb afgerond. Mijn focus heeft vooral bij Boer zoekt Vrouw en Herman gelegen en alles wat daar omheen kwam en komt kijken.

Het avontuur in Frankrijk

Het is wel jammer dat ik iets langer door moet, maar het is ook heel begrijpelijk. Ik ga aankomend jaar knallen om in december 2018 mijn diploma te krijgen. Daarna ga ik plannen maken voor de  toekomst. Dat is natuurlijk erg spannend en het gaat een heel avontuur worden. Zoals ik het nu zie, word ik waarschijnlijk geen docente geschiedenis, maar ga ik het avontuur in Frankrijk aan!

Met mijn superleuke vakantie in zicht ben ik vooral benieuwd naar wat jullie aankomende periode gaan doen. Hebben jullie nog leuke en spannende vooruitzichten? Of gaan jullie lekker genieten van elkaar en hebben jullie nog niet echt plannen?

Veel liefs, Fleur

 

andereBrieven