Willem: 'We hebben definitief afstand genomen'

30 november 2012

Fans van Boer zoekt Vrouw konden na de reünie al hun prangende vragen insturen voor de boeren. De redactie heeft een selectie voorgelegd aan hen.

willem afstand

Erna uit Harderwijk

Ga je weer contact zoeken met Jurjen? Ik vond dat hij heel goed bij je paste.

Ik ga misschien nog wel contact met hem zoeken om een keertje bij te praten, maar niet met de intentie om een relatie op te bouwen. Het is mij tijdens de logeerweek duidelijk geworden dat Jurjen niet de man voor mij is.  

Gertruda uit Wagenborgen

Ik werk zelf op een zorgboerderij en ik was benieuwd welke doelgroep bij jou op de zorgboerderij werkt.

Wij hebben op onze zorgboerderij twee soorten doelgroepen die wij opvangen: cliënten met een verstandelijke beperking en cliënten met psychiatrische problematiek.

Marian uit Hoensbroek

Heb je nog contact met Klaas?

Ja, maar weinig. We hebben de laatste maanden wel contact gehad en elkaar nog regelmatig gezien, maar nu is het niet meer dan af en toe een sms’je. We hebben definitief afstand genomen en leiden allebei ons eigen leven. We zien wel wat er op termijn gaat gebeuren.

Karen uit Haarwijk

Sta je open voor een nieuwe man?

Ja, in principe wel. Ik stond er al voor open en heb toen Klaas ontmoet. Dat is niet gelukt, maar ik ben nog steeds wel op zoek naar een partner. Ik heb mijn brieven en nieuwe reacties nog niet doorgespit, op dit moment laat ik eerst alles even op me afkomen. Even de boel laten bezinken en kijken wat er de komende weken gaat gebeuren.

Nina uit Velserbroek

Kun je nu wel met een goed gevoel terugkijken op Boer zoekt Vrouw?

Ja, ik heb de liefde niet gevonden, maar alles wat het programma brengt, heb ik geweldig gevonden. Al die positieve energie die je krijgt door de reacties van mensen en al die mannen die jou leuk vinden en je schrijven. Dat doet je heel veel, mijn zelfvertrouwen is zeker gevoed. Het was een hele fijne periode, waar ik iedere keer van genoten heb. Ik zie het ook alsof het vinden van de liefde niet niet gelukt is, maar nóg niet.  Het kan best zo zijn dat het over een half jaar wel gelukt is, dat je er iemand uitpikt waarmee het wel goed loopt.