Gert-Jan en Judith geven groot trouwfeest

2 juli 2018 - Pagina delen op:

In september 2017 zijn Gert-Jan (seizoen 2014-2015) en Judith getrouwd. Ze bewaarden het grote feest voor later omdat Judith toen zwanger was en het rustig aan wilde doen. Zaterdag 23 juni was het dan zover en gaven ze een groot trouwfeest voor vrienden, familie en kennissen!

‘Het kasteel waar we het feest gaven, is altijd volgeboekt. Het was toeval dat het nog niet afgehuurd was. We zeiden tegen elkaar: dan doen we het die dag’, vertelt Gert-Jan. Ruim 150 mensen waren uitgenodigd, waaronder boer Leo (seizoen 2014-2015) en zijn vrouw Eline.

Judith had een witte jurk aan, die ze samen met haar moeder heeft gekocht. De achtjarige dochter van Judith had net als haar moeder een jurk aan. ‘Kyana is sowieso een heel mooi meisje. De bloem in haar haren maakte de outfit compleet. Ze vond het feest fantastisch van begin tot eind’, aldus een trotse Gert-Jan.

Trouwfeest Gert-Jan en Judith

Het koppel kon de hele dag genieten van hun zeven maanden oude zoontje Steff. Na een moeizame start, gaat het inmiddels heel goed met hem. ‘Het lijkt wel of hij een inhaalslag aan het maken is! De drukte was wel wat vermoeiend voor hem. Hij is om 20.00 uur met de oppas naar huis gegaan.’  Steff had net als zijn vader een pak aan, met mooie schoentjes en een strik.

Boer Gert-Jan en Judith zijn ouders geworden van Steff! 21 november 2017 Boer Gert-Jan en Judith zijn ouders geworden van Steff!

In een 40 jaar oude Volkswagen Samba is het gezin in de middag naar het kasteel gebracht door Andre, een collega van Gert-Jan. ‘Hij heeft samen met zijn vrouw een Volkswagen museum. Andre heeft hard moeten sleutelen om de bus op tijd af te krijgen.'

De locatie was erg bijzonder en alles was ontzettend goed verzorgd. De ambiance in en rondom het kasteel voelde heel speciaal: authentieke spullen, schilderijen en grote ruimtes. 'We hadden niet verwacht dat de feestzaal modern en chique was.’ Gert-Jan en Judith begonnen het avondfeest met een openingsdans. ‘Dat had niemand verwacht van mij dat ik dat zou doen, iedereen was stomverbaasd!’

Ze hadden een DJ gevraagd om te komen draaien. ‘Er moest goed geschonken worden, dat is ook gebeurd. Wij boeren houden wel van een feestje en dat was te merken. Iedereen ging los!’ Het feest was een groot succes en het gelukkige stel ging om middernacht tevreden naar huis.

Lees meer