"Als Olke zijn keuze maar niet laat bepalen door een steak."

6 maart 2017 - Pagina delen op:

Onze experts hebben zich gebogen over de uitzending van afgelopen zondag, de eerste logeerdag. Op basis van gedrag, gesprekken, blikken en momentjes voorspellen ze de liefde tussen de boeren en hun vrouwen voor aankomende aflevering (logeerdag 2)! Deze week lichten we boer Olke uit.

Alewijn Brouwer (gedrags-expert)
"Olke vindt het belangrijk dat de vrouwen in Texas passen, zie ook de uitspraken van zijn vader. Toch geloof ik niet dat deze eigenschap de doorslag zal geven in Olkes uiteindelijke keus: ze zullen er alledrie uiteindelijk wel overleven en dan is het wederzijdse gevoel toch belangrijker." Alewijn ziet Harriët het meest als de potentiële liefde van Olke. "Olke droeg nu wel haar koffer naar binnen en ging bij de bar het dichtst bij haar staan."  

Marleen Janssen (liefdesexpert)
"Olke, tja. Moeizaam eenrichtingsverkeer, zou ik willen zeggen. Hoewel hij beslist gevoel heeft. Dat Olke zo ontdaan was over het feit dat Harriët vegetariër is, bewijst dat. Als hij nu zijn keuze maar niet laat bepalen door een steak."
Marleen voelt niets tussen Sandra en Olke. "Sandra zegt dat ze ‘achterstand’ heeft en dat is ook zo."

Dorian van Rijsselberghe (sportexpert)
Dorian weet als geen ander dat je doorzettingsvermogen nodig hebt om resultaat te behalen. Voor de vrouwen geldt dat ook op de boerderij!
"Als de vrouw niet gelukkig kan zijn op de boerderij, dan zal Olke ook nooit gelukkig van de vrouw worden." Dorian ziet bij Harriët de meeste liefde. Hij geeft haar het maximale aantal hartjes.

Jos en Dycke (oud-deelnemers)
Jos en Dycke zijn hét voorbeeld van een geslaagd Boer zoekt Vrouw-koppel. Al elf jaar lang zijn ze gelukkig samen.
Olke is er volgens hen nog niet uit. "Hij blijft maar wikken en wegen." Ze zien Olke niet opleven als Alberdien bij hem in de buurt is, Sandra daarentegen lijkt iets los te weken in hem...

Katinka Polderman (caberatier en groot fan)
"Het is wel een van de dingen waar Olke zich (ook als familieman) zorgen om blijft maken: kan mijn vrouw hier straks wel aarden?" Katinka denkt dat Alberdien een streepje voor heeft bij Olke, als echte Friezin zijnde. Ook Sandra maakt volgens haar veel kans bij Olke, omdat Sandra laat merken dat ze het wel ziet zitten.
"Dat Harriët vegetariër is vindt Olke moeilijk, en dat ze kinderen heeft vond hij ook al geen pluspunt. Hij vindt Harriët leuk maar er zijn te veel praktische bezwaren," vertelt ze.

Vul zelf de Liefdespeiler in! Voorspel de liefde tussen de boeren en hun vrouwen en vergelijk jouw visie met de rest van Nederland.

Lees meer