Een kijkje in Irenes dagboek

23 maart 2017 - Pagina delen op:

Afgelopen zondag verliet Irene de viskwekerij van Marc. Haar Boer zoekt Vrouw Internationaal-avontuur kwam hiermee ten einde. Hoe heeft zij de dagen met Marc en de andere vrouwen beleefd? We geven je een kijkje in haar dagboek van de logeerweek.

De voorbereiding

Ik heb drie vriendinnetjes verteld over de grote trip en opeens stonden ze op de stoep. Voor mijn ‘vrijgezelle’, met kleding en al. Ik kreeg een sluier op, een sexy nachtjurkje aan en een button met ‘bride to be!’. En natuurlijk een foto van Marc. Hilarisch natuurlijk. Na biertjes in de Jordaan ben ik er helemaal klaar voor.

De reis

Kneiter zenuwachtig. Ik kan het niet anders zeggen, maar wel ontzettend veel zin in. De reis was lang maar ontzettend mooi om weer in Afrika te zijn. Veel dingen doen me denken aan Liberia, het land waar ik vier jaar heb gewoond. Heel veel zin om Marc te zien.

Logeerdag 1

Wat is het toch een lekker ding. Elke keer als ik hem zie brengt het me van mijn stuk. Goed teken, maar ook een beetje eng. Lastig, omdat ik geen idee heb wat hij vindt en denkt. Het is ontzettend leuk om hem bij hem thuis te ontmoeten. Hier is hij op zijn plek, dat zie je. Het is lastig om met twee andere vrouwen samen een ‘date’ te hebben. Dat is niet mijn ding en ik voel me er dan ook niet prettig bij.

Logeerdag 2

Ik zit er over na te denken om eruit te stappen, maar ik weet het niet. Dit is me te heftig. Dit had ik niet verwacht. Wil ik deze sprong wel wagen? De anderen lijken zo zeker van hun zaak. Maar wil ik dit eind weg? Ik weet het niet.

Bekijk hoe het met Irene gaat nu ze weer in Nederland is

Lees meer