“Het was erg aandoenlijk om hem te zien klooien”

24 maart 2017 - Pagina delen op:

Kijkers van Boer zoekt Vrouw Internationaal konden vragen insturen voor Jorien. Wij leggen er een aantal aan haar voor.

Albert: Hoe ben je teruggekomen uit Roemenië? Als dezelfde Jorien, of ben je veranderd na dit avontuur?

"Ik ben nog steeds dezelfde Jorien als voor mijn Boer zoekt Vrouw Internationaal-avontuur, maar ben nu een hele ervaring rijker. Het is een super mooi avontuur geweest en ik heb mezelf weer iets beter leren kennen, wat altijd goed is. Ik kijk heel positief terug en heb mijn best gedaan om mezelf te blijven, wat naar mijn idee goed is gelukt en volgens mijn omgeving ook."

 

Linda: David zei dat jullie heel erg veel op elkaar lijken en dat vond jij zelf ook. Had je hem er niet meer van willen overtuigen dat juist op elkaar lijken ook heel goed matcht?

"Het klopt dat David en ik erg op elkaar lijken. In mijn gesprek met hem hebben we het daar ook over gehad en heb ik mijn positieve kijk erop laten weten. Ik wist toen niet dat David daarover juist twijfelde, waardoor ik er ook niet met hem over kon discussiëren en misschien wel overtuigen. David heeft uiteindelijk gekozen en daarin zijn hart gevolgd. Bij sommige mensen werkt het super goed om hetzelfde te zijn, bij anderen is het juist the attraction of the opposites."

 

Carina: Zou je David in de toekomst nog eens willen ontmoeten als vrienden?

"Ik ga David sowieso nog zien op de Boer zoekt Vrouw Afterparty. Dit wordt wel de eerste keer na ons afscheid. Dat zal toch een beetje apart zijn, maar ook weer leuk om elkaar te zien. Ik ben erg benieuwd hoe het met hem gaat en hoe hij alles heeft beleefd. Of we elkaar daarna nog gaan zien weet ik niet."

 

Marlous: Hoi Jorien, ik was vanaf het begin al fan van jou. Wel jammer dat je eruit ligt. Hoe was het om terug te komen vanuit Roemenië?

"Ha Marlous, lief van je! Erg leuk om te lezen dat veel mensen het – net zoals ik – niet aan zagen komen. Toen mijn vader als verrassing op Schiphol stond, had ik het wel even zwaar, maar het was natuurlijk super fijn om hem te zien en eindelijk een stevige knuffel te krijgen!"

"Het normale leven in Nederland heb ik daarna weer snel opgepakt. Werken, sporten, vrienden, familie… af en toe vergat ik zelfs het hele avontuur. De opnamen zijn al een tijdje achter de rug. Het heeft voor mij natuurlijk niet heel lang geduurd in Roemenië. Op dit moment zit ik in Dublin en probeer weer veel steden te bezoeken om de wereld te verkennen. Het buitenland trekt mij nog steeds enorm. Best jammer dat ik niet meer van Boekarest en Roemenië heb kunnen zien."

 

Janine: Zijn er door het Boer zoek Vrouw Internationaal-avontuur al nieuwe berichten binnengekomen van andere mannen? Sta je open voor een nieuw liefde of nu eventjes niet?

"Ik heb tot nu toe wel wat brieven ontvangen via de KRO-NCRV. Er zitten zeker een aantal leuke brieven tussen. Facebook is rustig omdat ik lastig te vinden ben. Kijken of er diehards zijn die mij wel kunnen vinden :). Als ik binnenkort weer terug ben in Nederland, ga ik alles verzamelen, goed doorlezen en zeker wel een drankje drinken. Ik sta dan ook open voor de liefde. Dat was afgelopen maanden wel wat anders, omdat je toch wacht op de uitzendingen en het avontuur dan pas echt kunt afsluiten."

 

Agnes: Wat zijn je leukste herinneringen aan Boer zoekt Vrouw?

"Mijn allerleukste herinnering aan Boer zoekt Vrouw is het koken van David op de eerste avond. Het was erg aandoenlijk om te hem te zien klooien. Uiteindelijk wist hij toch iets lekkers op tafel te zetten. De tweede leuke herinnering is op de boerderij aan het werk. David werd gefilmd en er stond een lege kruiwagen. Ik ben er in gaan zitten en Susanne is gaan duwen. We wilden graag achter David langslopen maar dit was net wat te ver weg. Desondanks was het echt grappig en leuk om te doen, we hebben ons zeker vermaakt!"

Lees meer