Hoe is het nu met... de afvallers van de dagdate?

3 maart 2017 - Pagina delen op:

Afgelopen zondag gingen bij elke boer twee vrouwen naar huis. Zij mochten vanuit de dagdate helaas niet mee naar het buitenland voor de logeerweek. Hoe gaat het nu met deze dames, nu hun Boer zoekt Vrouw Internationaal-avontuur er op zit?

boerzoektvrouw

De dames van Olke

“Het gaat hartstikke goed joh”, vertelt Arienne vrolijk. “Ik heb leuke mensen ontmoet en leuke ervaringen opgedaan!” Dat er geen liefde opbloeide tussen haar en boer Olke, vindt ze niet erg. “Ik geloof in God, dit heeft zo moeten zijn”, vertelt ze. Een nieuwe liefde heeft ze nog niet gevonden. “Als de lente komt, met het warme weer, dan gaat er hopelijk iets bloeien in de liefde.”

Ditty is iets minder over Olke heen. “Ik dacht dat het goed ging, maar na de uitzending… Hij heeft veel impact op me gehad.” Maar dat betekent niet dat ze niet open staat voor een nieuwe liefde. Na de opnames van Boer zoekt Vrouw onderging ze een knie-operatie en verhuisde ze. Tijd voor liefde was er dus amper. “Maar het komt wel op mijn pad”, lacht ze. “Wie weet wat Boer zoekt Vrouw me nog brengt.”

boerzoektvrouw

De dames van Marc

“Het is raar om jezelf op tv te zien, terwijl je al weet dat je niet door bent”, vertelt Ilse. Maar erg vond ze het niet. “Tijdens de dagdate kreeg ik twijfels. Marc was toch  niet helemaal mijn type.” Met een positief gevoel sluit ze haar Boer zoekt Vrouw Internationaal-avontuur af. “Ik ben nu vrijgezel, maar er komt vanzelf weer een leuk iemand op mijn pad.”

Ook met Nicole gaat het allemaal goed. Inmiddels is ze naar een boerderij verhuisd en is ze daardoor constant tussen de koeien te vinden. “Ik ben zelf maar boer geworden”, grapt ze. “Ik was wel toe aan verandering, en toen kwam dit op mijn pad.” Ze heeft nog geen liefde om dit geluk mee te delen, maar zoals ze zelf zegt: “ik heb genoeg te doen!”

boerzoektvrouw

De dames van Riks

“Het was spannend, maar ontzettend leuk! Ik ben weer een ervaring rijker”, vertelt Catharina. “Ik sta helemaal open voor nieuwe liefde, je wil toch een levenspartner. Helaas heeft Riks me niet uitgekozen, maar er komt vast een andere kanjer op mijn pad!”

Rianneke heeft haar kanjer al gevonden: Peter. “Toevallig heeft hij net als Riks een Drents accent! En hij zit in de akkerbouw, dus ik heb nog een soort connectie met het boerenleven.” En dat vindt Rianneke fijn. Met haar passie voor paarden en liefde voor het platteland, is ze blij dat ze dit nu heeft gevonden. “We hebben elkaar vlak na de opnames ontmoet op een tentfeest.” Zo kan het dus ook!

boerzoektvrouw

De dames van David

“Het gaat eigenlijk heel erg goed!” vertelt Laura. “Ik heb me helemaal op de paarden gestort en ben allerlei nieuwe dingen gaan doen. Heb de mannen even gelaten voor wat het was”, lacht ze. Ze kreeg veel reacties na de dagdate-uitzending, niet alleen van vrijgezelle mannen. “Een ruitermerk heeft me al benaderd voor hun promotie, dat is super leuk!” Over David zit ze helemaal niet meer in: “Ik heb hem tenslotte maar een paar keer gezien.”

Ook Madeleine zit niet meer met David in haar maag. “Het was allemaal wel raar en spannend om terug te zien, maar ik heb er geen spijt van.” Inmiddels heeft ze het normale leven weer opgepakt. Dat betekent: verder met studeren en druk met het orkest. “Ik vond het heel leuk om alles terug te zien, maar het is goed dat het klaar is nu.”

boerzoektvrouw

De dame van Herman

“Het gaat goed, ik heb alles al wel afgesloten”, vertelt Lieke. Omdat ze in België op school zit, krijgt ze daar ook minder reacties van de mensen om zich heen. Thuis is dat wel anders: “Ik krijg veel leuke reacties. En iemand herkende me toen ik aan het werk was bij de bakker.” Ze heeft haar normale leven weer helemaal opgepakt. “Het gaat gewoon verder allemaal!”

Lees meer