“Ik hoop dat Herman en Fleur heel gelukkig met elkaar worden”

7 april 2017 - Pagina delen op:

Boer Herman sprak bij het laatste keuzemoment zijn liefde uit voor Fleur, Anne verliet de boerderij in Frankrijk. Kijkers van Boer zoekt Vrouw Internationaal konden vragen insturen voor Anne. Wij leggen er een aantal aan haar voor.

Mark: Helaas moest je als laatste Herman verlaten, maar ik vond je alle afleveringen heel erg leuk en lekker jezelf. Nu je een paar dagen in Frankrijk bent geweest, vraag ik me af: welk land gaat je nog meer veroveren?

“Haha, leuke vraag. Ik houd wel van een beetje avontuur. Ik ben op dit moment voor het eerst buiten Europa, namelijk in Marokko met een studiereis. Het is hier ontzettend mooi en heel bijzonder. Ik hoop dat ik in mijn leven nog veel kan reizen en nog veel van de wereld kan zien. Ik heb nog twee wensen voor de toekomst, namelijk een safari in Afrika en een rondreis door het westen van Amerika maken. Voor de liefde zou ik wel naar het buitenland verhuizen, maar in Nederland wonen is ook heel fijn hoor!”

 

Janneke: Is het na deze ervaring in Frankrijk makkelijker voor je om met iemand op date te gaan?

“Ik ben redelijk impulsief en vind het niet heel eng om op iemand af te stappen. Ik heb nog nooit eerder een relatie gehad, maar gedatet heb ik wel. Meestal ben ik dan degene die initiatief toont. Door Boer zoekt Vrouw heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen, waardoor dit in de toekomst hopelijk nog makkelijker zal gaan. Ik praat veel – zeggen ook de mensen om me heen – en ik durf in de toekomst denk ik nog makkelijker op mannen af te stappen.”

 

Paulien: Als Herman later toch spijt krijgt dat hij jou niet gekozen heeft, zou je dan bereid zijn om alsnog naar Frankrijk te komen om daar een toekomst met hem op te bouwen?

“Ik zou dan echt moeten kijken hoe mijn gevoel op dat moment is. Ik heb het eigenlijk heel goed afgesloten voor mezelf en de verliefdheid is echt helemaal over. Ik hoop eerlijk gezegd dat dit niet zal gebeuren, omdat ik oprecht hoop dat Fleur en Herman heel gelukkig met elkaar worden. Ze zijn veel voor me gaan betekenen, in zo’n week maak je zo veel met elkaar mee. Ik hoop dat ik goede vrienden met Herman kan blijven. Tijdens de logeerweek hebben we al afgesproken dat we met z’n vieren nog eens gaan afspreken en lekker gaan bijkletsen. Vrienden blijven, met zowel Herman als met Fleur en Pia, zou ik wel willen.”

 

Iris: Velen vonden jou en Fleur veel op elkaar lijken. Desondanks zijn er natuurlijk verschillen. In welk opzicht verschilden jullie het meest, naar jouw idee?

“Ik snap wel dat mensen zeggen dat we op elkaar lijken. We hebben allebei krullend haar en een bril. Ook hadden we beiden nog weinig tot geen ervaring met relaties, wat het contact tussen ons ook heel fijn maakte. Een groot verschil is dat ik echt heel veel praat. Ook als ik mensen nog niet goed ken. Ik heb het idee dat Fleur iets meer de kat uit de boom kijkt en daarna pas los komt. Zelf stort ik me soms heel impulsief in een gesprek of avontuur. Ik doe vaak voordat ik denk, Fleur zal beter nadenken voordat ze iets doet. Heel goede eigenschap!”

 

Mirjam: Je gaf na het keuzemoment in de uitzending aan dat je merkte dat er uiteindelijk meer een klik was tussen Herman en Fleur. Waarom vind jij dat Fleur beter bij Herman past dan jij zelf, ook al had je natuurlijk anders gehoopt?

“Oef, wat een lastige vraag. Om hier echt een goed antwoord op te kunnen krijgen, zou je deze vraag natuurlijk aan Herman moeten stellen, haha. Ik denk dat wij allebei heel goed op de boerderij bij Herman zouden passen. We vonden hem allebei heel leuk en voelden ons ook allebei op ons gemak in Frankrijk. Herman gaf bij het eerste keuzemoment aan dat hij echt niet wist wie van ons hij moest kiezen. Als je met nog maar twee vrouwen overblijft, wordt het spannend. Ik zag de dag voor het keuzemoment blikken tussen Fleur en Herman, die achteraf gezien onmiskenbaar bij verliefd zijn horen. Je kan dan nog zo je best doen om indruk te maken, maar als iemand verliefd is op een ander kun je daar niets tegen doen. Gevoelens kan je niet uitschakelen, en Herman werd uiteindelijk gewoon verliefd op Fleur.”

Lees meer