Voor wie kiezen de boeren volgens liefdesexpert Marleen?

29 maart 2017 - Pagina delen op:

Marleen Janssen schiet al vanaf de dagdates haar pijlen af op de boeren. Dit doet ze in onze online Liefdespeiler, waarin je de voortgang van de liefde tussen de boer en zijn vrouwen voorspelt. Afgelopen zondag, na een uitzending vol bloeiende liefdes, is Marleen weer druk aan het analyseren geweest op basis van haar kennis als liefdesexpert.

Riks

De liefde ziet ze bij Riks helaas niet terug. Waar ze eerst iets zag opbloeien tussen Riks en Marit, gelooft ze er nu minder in. “De liefde (of liever: geilheid) vertoont barstjes omdat Riks niet verliefd is”, vertelt ze. Ook de liefde tussen Riks en Eline ziet ze niet gebeuren: “Alles wat er was tussen die twee (te weten: een gesprekje in de sneeuw) is verdwenen. Waarom gaat Eline niet naar huis?”

Dat zijn vrouwen de kinderen gaan ontmoeten, wordt volgens Marleen allesbehalve makkelijk voor Riks. “Als de meningen van de kinderen ook nog moeten worden meegewogen zal Riks krijsend in zijn onderbroek de akker op rennen.” Gemakkelijk wordt het laatste keuzemoment voor Riks dus niet, schat Marleen in.

Marc

Het ritje op de jetski heeft voor Marleen de voorkeur van Marc al verklapt: “Zag je hoe Marc Annekim eens even lekker bij de heupen pakte op de jetski? Het lijkt me overduidelijk.” Ze geeft Annekim vier van de vijf hartjes en Anke slechts één. “Hij houdt haar aan het lijntje”, legt ze uit. Of Marc bij de dames meer gevoelens zal laten zien? Marleen schat het niet al te optimistisch in. “Marc is niet zozeer bot, hij is gevoelsarm. Ik hoop dat de vrouw die bij hem achterblijft zich dat realiseert.”

boerzoektvrouw

Olke

Bij Olke is het voor Marleen ook al duidelijk: “De knetterende klapzoenen van Sandra waren niet erg opwindend, maar Olke ging er wel van giechelen, dat belooft wat.” Toch gaat dat niet allemaal vanzelf, want zoals Alberdien zei: Olke is geen flirter. Van Marleen mag het allemaal wel wat soepeler. “Eerst dacht ik: Olke is een laatbloeier, maar Olke is helemaal geen bloeier. Hij kan gewoon niet flirten. Wat hij nu doet is onhandig de aanpap-opdrachten van Yvon en zijn vader uitvoeren.”

David

De duidelijke voorkeur die Marleen bij Marc en Olke ziet, is voor haar bij David een stuk minder zichtbaar. Ze geeft de liefde tussen de boer en Susanne slechts een van de vijf hartjes: “Zij ziet hem niet echt zitten. Hij ziet haar niet echt zitten. Waar zijn we mee bezig?” Ook Mara krijgt één hartje: “David tegen Mara: ‘Weet je dat je heel erg op mijn moeder lijkt?’ Als mannen dit soort teksten produceren, zeg ik: heel hard wegrennen.” Jorien was de perfecte match voor David volgens Marleen, maar moest de boerderij als eerste verlaten. “Eigen schuld David, had je maar niet zo eigenwijs moeten zijn door Jorien naar huis te sturen. Nu zit je met een heel groot probleem: twee ongeschikte kandidates.”

boerzoektvrouw

Herman

Een stuk positiever is onze liefdesexpert over de liefde bij boer Herman. Waar ze eerst inschatte dat hij voor Fleur zou kiezen, ziet ze dat nu anders: “Het tij is volkomen gekeerd. Anne heeft de bruiloft al gepland.” Volgens Marleen doet dit Fleur geen goed: “Herman heeft zijn keuze gemaakt. Het is nog niet officieel, maar Fleur voelt het aan haar water en wordt er klein en onzeker van.”

Bij sommige boeren is ze er al helemaal uit, bij anderen weet Marleen het niet meer. Voor wie denk jij dat de boeren kiezen? Test je liefdeskennis in de Liefdespeiler!

Lees meer