“We willen samenwonen in een eigen huis”

4 mei 2017 - Pagina delen op:

Met kriebels en vlinders in zijn buik koos Herman tijdens het laatste keuzemoment voor Fleur. Zo kreeg zijn zoektocht naar liefde een echte happy ending. Kijkers van Boer zoekt Vrouw Internationaal konden vragen insturen voor de boer. Wij leggen er een aantal aan hem voor.

Fabian: Hoe vond je het om jezelf zo gevoelig en persoonlijk op te stellen op tv?

“Oef, moeilijke vraag. In eerste instantie denk je van, hmm… Ik vond het de eerste paar afleveringen niet echt lastig maar had wel zoiets van ‘jeetje, wat zal iedereen denken?’. Maar al heel snel hield ik me daar eigenlijk niet meer zo mee bezig. Ik schaam me niet voor mezelf wat dat betreft, dus uiteindelijk maakt het allemaal niet zo veel uit."

 

Jolanda: Je kon goed met Anne overweg. Zijn jullie vrienden gebleven na de uitzendingen?

“Ik heb nog regelmatig contact met Anne. Fleur ook, via WhatsApp en dergelijke. Met de Boer zoekt Vrouw Afterparty zien we haar sowieso nog en daarna zullen we haar vast nog wel een keertje tegenkomen. Dan komt ze een keer naar Frankrijk of zullen wij haar in Nederland opzoeken. We zijn zeker als vrienden uit elkaar gegaan!”

 

Nadine: We weten dat je van taarten bakken houdt. Wat is jouw favoriete taart om te maken en is dit ook Fleur haar favoriet?

“Mijn favoriet is denk ik rijstevlaai. Dat komt omdat er drie onderdelen in zitten, die ik allemaal leuk vind. Het vlaaideeg kost wat tijd omdat het moet rijzen en dan komt de rijstvulling, dat moet je ook van tevoren bereiden. Dan moet het samen gebakken worden. En als laatste het opmaken van de vlaai, dat vind ik ook leuk om te doen. Ik heb de rijstevlaai expres niet gebakken toen de logeerdames kwamen, want het is echt een taart voor de liefhebber, niet iedereen houdt ervan.
Ik heb Fleur hem nog niet laten proeven. Ze zegt dat ze niet zo van rijstvulling houdt, maar ik ga het nog wel een keer proberen. Dan bak ik ook een andere taart, zodat ze gewoon kan proeven. En als ze het niet lekker vindt, maakt het me nog niets uit hoor!”

 

Mirjam: Kunnen Fleur en jij al veel bij elkaar zijn of hebben jullie nog te veel verplichtingen elk in eigen land waardoor dit in de praktijk misschien toch moeilijk blijkt?

“We proberen maandelijks bij elkaar te komen en eigenlijk valt er altijd wel wat te regelen zodat we even weg kunnen. ’s Zomers is het voor mij lastiger omdat dat in het bedrijf het drukste seizoen is. Voor Fleur, die stage loopt op een school, is een weekend eigenlijk te kort om heen en weer te rijden. Gelukkig heeft ze af en toe vakantie, dus dan kan het makkelijker. Fleur kan haar bezoek hierheen goed plannen, voor mij is het makkelijker om te gaan wanneer ik kan. Tot nu toe ga ik vaker naar Nederland, maar dat komt ook door de bezoekjes voor Boer zoekt Vrouw. In de toekomst… dan ga ik weer eens naar Nederland en dan komt zij eens hierheen. Moet lukken.”

 

Emma: Denk je dat Fleur op den duur bij jou en jouw ouders zal intrekken?

“Dat antwoord is nee, ze komt niet bij mij en mijn ouders intrekken. Of ze hierheen komt? Dat zie ik op den duur wel gebeuren, maar dan willen we samenwonen in een ander huis. Het lijkt ons namelijk niets om met zijn tweeën bij mijn ouders te wonen. Dat moet gewoon niet. We kijken daarom naar de mogelijkheden voor de toekomst.”

Lees meer