“We zouden elkaar vaker willen zien”

15 juni 2017 - Pagina delen op:

Elke week kun je een blog verwachten van kersverse ‘boerinnen’ Mara, Fleur of Annekim. Ze vertellen elkaar hoe de lange-afstandsrelatie ze afgaat. Zien ze David, Herman en Marc vaak? Hebben ze al emigratieplannen?

Hallo Annekim en Mara,

Het leven gaat na alle spanning en sensatie inderdaad weer zijn gangetje. Met mij gaat het erg goed, ben wel druk met het afstuderen. Daarnaast is Herman druk met hooien en alle andere zaken op de boerderij, maar we spreken elkaar nog dagelijks. Er komt ook iets meer ritme in het elkaar zien, dat is nu zeker om de drie weken.

Volgepland

Herman en ik zien elkaar niet zo ontzettend veel. We zouden het wel vaker willen, maar helaas laat de afstand dat nog niet toe. Ik las in jouw blog vorige week, Mara, dat je al heel veel leuke dingen bent gaan ondernemen met David. Helaas hebben Herman en ik hier nog niet zoveel mogelijkheden voor gehad. We zitten vaak wel te denken wat we allemaal willen doen, maar als ik langskom op de boerderij in Frankrijk is er altijd veel werk te doen. Natuurlijk help ik graag mee, maar het toch anders dan even met z’n tweeën iets ondernemen.

Wanneer Herman bij mij is staan er meestal ook veel dingen op programma. Veel mensen willen Herman nog ontmoeten, waardoor ons weekend samen dan helemaal volgepland is. Volgende week is er door mijn paardenvereniging een meet and greet met ons georganiseerd op het Hippisch Festijn Grave voor de omgeving waar ik woon. Dus dat weekend is ook weer vol met leuke verplichtingen.

In de spotlight

Op zich is het wat rustiger geworden met de media-aandacht, maar aandacht op straat krijg ik nog genoeg! Het zijn nog vele mensen die graag van mij willen weten of ik nog steeds samen met Herman ben en me heel veel geluk wensen. Waarschijnlijk heb jij er minder last van Annekim, of niet? Afgelopen week was ik nog zelfs uitgenodigd voor een live interview bij Brabants Bont op omroep Brabant. Ik heb alle aandacht en reacties ook erg positief ervaren, jullie ook?

Vakantieplannen

Om even op je vraag te reageren Mara, of ik van de zomer naar Frankrijk ga: ja, daar ga ik zeker heen. Daarnaast zit ik in het onderwijs en komt de zomervakantie eraan, waardoor ik zes weken vakantie heb. Hierin kan ik eindelijk meer tijd met Herman door gaan brengen. In de eerste week heb ik al plannen gemaakt om met mijn beste vriendin vijf dagen naar Herman te gaan. Daarnaast komt Herman een weekje naar Ameland op vakantie en daarna vertrek ik samen met hem naar Frankrijk. Hier gaan we met z’n tweeën op pad in Frankrijk, waarna ik nog een weekje op de boerderij verblijf. Een heerlijk vooruitzicht om wat langer met elkaar door te kunnen brengen!

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie in het dagelijks leven doen en hoe jullie week er ongeveer uitziet. Vooral of je dagelijks leven door Boer zoekt Vrouw erg veranderd is. Of het echt grote impact gehad heeft (even buiten je vriend om die je eraan over hebt gehouden)?

Veel liefs van Fleur

Lees meer