Wie kiezen de boeren volgens oud-deelnemers Jos en Dycke?

6 april 2017 - Pagina delen op:

Jos en Dycke schieten al sinds de dagdates hun liefdespijlen af op de boeren. Dit doen ze in de online Liefdespeiler, waarin je de voortgang van de liefde tussen de boer en zijn vrouwen voorspelt. Afgelopen zondag na de uitzending, vulden Jos en Dycke de Liefdespeiler in op basis van hun kennis als ervaringsdeskundigen.

David

Jos en Dycke zijn er zeker van dat Susanne dé vrouw is voor David. "Alhoewel David een gave heeft om iedereen het gevoel te geven alsof zij zijn prinses is, is Susanne het echt!" vertellen ze.

Aanstaande zondag neemt David Susanne mee uit picknicken. Wat Jos en Dycke betreft is dit hét moment waarop de boer zijn keuze maakt. "Susannes twijfel resulteerde in een focus op Mara, maar tijdens de picknick wordt de focus verlegd…"

Marc

Marc is een boer die zijn gevoelens niet zomaar op tafel gooit. Maar hoe zit dat bij zijn vrouwen? "Anke spreekt duidelijker uit dat zij het wel ziet gebeuren met Marc, maar hij hoopt juist dat Annekim het ziet zitten!" vertellen Jos en Dycke.

Dat Marc ontdooit gedurende het avontuur is te zien aan hoe hij met zijn vrouwen omgaat. "Marc geniet nog even van de luxe positie waarin hij verkeert en flirt met allebei, waardoor beide meiden geen idee hebben op wie hij verliefd is." Jos en Dycke denken uiteindelijk dat hij voor Annekim gaat, zullen ze het bij het rechte eind hebben?

Olke

Sandra en Alberdien laten beiden zien dat ze het wel zien zitten in Texas bij Olke op de boerderij. Alberdien ziet zichzelf binnenkort wel zonder kleren met hem in de hottub zitten en Sandra heeft haar eerste kus al uitgewisseld met de boer. "Sandra is lekker vlot en spontaan, Alberdien is aardig en lief... Tja, dat is een lastige keuze voor Olke”, vertellen Jos en Dycke.

Toch voorspellen ze dat Sandra uiteindelijk bij Olke in Texas eindigt. "We denken dat Sandra gelijk gaat krijgen met haar kansberekening..!"

 

Riks

Bij Riks op de boerderij blijkt het een lastige kwestie. Riks twijfelt tussen twee vrouwen die allebei een ander deel van zijn leven kunnen vullen. "Eline heeft makkelijker contact met de kinderen, maar Marit heeft meer met de kerk en daar heeft Riks een hele grote prioriteit liggen." Jos en Dycke denken dat Riks uiteindelijk voor Marit kiest. "Het lijkt erop dat Eline steeds kritischer wordt en Marit niet."

Herman

Herman kon de vlinders in zijn buik niet meer negeren en koos afgelopen zondag voor Fleur. Zal hun verliefdheid stand houden tijdens de citytrip? Jos en Dycke denken van wel: "Die twee dartelen de hele uitzending van verliefdheid!”

Lees meer