Annemarie: "Leuk om te horen dat mensen zo intens hebben meegeleefd!"

27 februari 2011

Fans van Boer zoekt Vrouw konden na de reünie al hun prangende vragen insturen voor de boeren. De redactie heeft een selectie voorgelegd aan hen.

annemarie interview

Nelly uit Barendrecht: Alles goed? Heb je je gewone leventje weer opgepakt?

Het gaat goed met me en ik heb inderdaad het gewone leven weer opgepakt. Ik word nog regelmatig door mensen aan het programma herinnerd, maar dat zal langzaam minder worden. Het is leuk om te horen dat mensen wekenlang zo intens hebben meegeleefd, maar dat alle hektiek nu voorbij is vind ik wel fijn.

Het is het begin van de lente. Heerlijk. We hebben volop lammetjes, op dit moment 100. Van de 70 schapen moeten nog 17 lammeren.  Ik vind dit een heerlijke tijd! Die moederschapen zijn sowieso al mijn grootste hobby en nu geniet ik extra van het speelse en het vrolijke van de lammetjes.

Josee uit Maasmechelen (België): Mocht je de klok kunnen terugdraaien, zou je voor dezelfde man kiezen of zou je dan toch met Harry op citytrip zijn gegaan?  

Je maakt op dat moment een keuze en daar sta ik eigenlijk nog steeds wel achter. Harrie is een leuke vent, maar liefde zag ik op dat moment niet komen. Bij Adriaan toen wel, dus koos ik voor hem.

Ellen uit Vijfhuizen: Ben benieuwd of je nog contact hebt met Harrie en of jullie beiden nog open staan voor een relatie? Ik vind jullie heerlijke mensen.

Bedankt voor je leuke reactie! Ik heb nog goed en vriendschappelijke contact met Harry. We bellen af en toe bellen en we sms’en geregeld. Harry is gezellig, guitig en leuk, maar van liefde tussen ons is geen sprake.

Hans uit Hilversum: Was jouw keus voor Adriaan bepaald door het feit dat Harrie een eigen bedrijf heeft en dat niet wilde opgeven voor je.

Het gaat om de persoon. Als het goed voelt, en als het wat wordt tussen twee mensen, dan zijn twee bedrijven enkel luxe en absoluut geen last. Het kwam misschien zo over, maar daar was geen sprake van hoor.

Jolanda uit Bergschenhoek: Wat ging er door je heen toen Adriaan op het strand zei dat jullie elkaars telefoonnummer hadden en dat jullie misschien nog wel konden bellen of sms’en?

De citytrip is gewoon leuk en gezellig geweest. Dat moment op het strand leek erger dan dat we dat toen zo ervaren hebben. Er zijn zoveel meer dingen gebeurd dan alleen dat moment op het strand, dus mijn gevoel over de vakantie was best positief.
Adriaan en ik hebben na de citytrip nog een paar keer met elkaar afgesproken.

Danielle uit Naaldwijk: Het viel me in jouw keuze op dat "jouw" mannen bekend waren met het boerenbedrijf. Is het voor jou inmiddels duidelijk of je dat nog steeds zoekt of ga je je focus breder verleggen?

Boer zijn is een way of life. Een relatie hebben met iemand die er totaal geen affiniteit mee heeft, zal toch lastig worden denk ik.

Tanja uit Zevenhoven: tja dat is best jammer dat je nu als nog geen man heb met wie jij je boerderij kan delen. ik ben zelf een boerendochter maar ik ben niet van plan om iets in deze sector wat te gaan doen. Maar heb jij het dan niet onwijs druk  op je bedrijf? Heb jij nog wel tijd om leuke dingen te doen, want als je uit wilt gaan moet je tocht ook weer vroeg je bed uit?

Na een avondje stappen moet ik inderdaad vroeg uit bed, maar ik ga daarna altijd weer terug om bij te slapen. Dat kan op zondag.
Ik heb echt zat tijd voor leuke dingen. Met een vriendinnengroep gaan dagjes Amsterdam, winkelen, zwemmen uiteten gaan of zelf uitgebreid koken. En ik ga vaak met een grote vriendengroep op stap. Ook gaan we weekendjes weg. Mijn leven draait niet alleen om de boerderij. Zo werk ik bijvoorbeeld ook nog als oproepkracht in een verpleeghuis als ziekenverzorgende. En ik lees graag, en ga graag naar de bioscoop en ben graag bezig met mijn hond Teun.