"Ik ben niet opgelicht"

11 mei 2020

Afgelopen zondag was alweer de laatste aflevering van dit seizoen. Na de uitzending konden vragen aan onze boeren worden ingestuurd via onze website. En die kwamen er. Onze boeren kregen honderden vragen van jullie binnen! Een aantal hebben zij speciaal voor jullie beantwoord. Benieuwd of jouw vraag erbij zat? Lees snel verder!

Boer Geert Jan De reünie

Ben je nu wel of niet opgelicht?

Nee, ik ben niet opgelicht, dat gerucht is niet waar.

Waarom ben jij altijd zo grappig met je konijnenpakje?

Ik sta heel vrolijk in het leven, ik hou van een lolletje maar het is ook weer niet zo dat ik een verkleedkist op mijn slaapkamer heb staan! Maar het leven is natuurlijk niet alleen maar lol, het heeft ook serieuze en emotionele kanten waar ik alles van weet.

Ben je nu nog samen met Jacqueline?

Nee, we hebben nog steeds contact, maar er is geen liefdesrelatie tussen ons. Ik vind Jacqueline een geweldige vrouw, heel warm en zorgzaam, maar weet nog steeds niet of we een toekomst samen hebben.

Heb je achteraf geen spijt dat je niet voor Jacqueline gekozen hebt?

Ik vond het heel moeilijk om te kiezen, maar heb uiteindelijk met volle overgave voor Karine gekozen. Toen wij samen gingen schilderen in de stal, heeft zij iets bij mij los gemaakt. Maar ik vond het echt allebei hele leuke vrouwen, had ze het liefst allebei gehouden maar dat mocht niet ?. Boer zoekt Vrouw was een geweldige ervaring, ook al heb ik er jammer genoeg geen vrouw aan overgehouden. Maar wie weet, komt dat nog.

Met het karakter van welk dier zou jij je het meest vergelijken?

Hahahaha, wat een leuke vraag! Heb ik nog nooit over nagedacht! Maar misschien ben ik wel te vergelijken met een hond: trouw, knuffelig, aanhalig, blij met een gevulde etensbak en kwispelen als iemand ‘m aandacht geeft. Haha.

Meer Boer zoekt Vrouw

Zondag (17 mei) starten we met vier afleveringen van Boer zoekt Vrouw Special. Yvon bezoekt oud-deelnemers uit de afgelopen tien seizoenen. Hoe kijken zij terug op hun zoektocht en is de liefde nog altijd in hun leven? Je ziet het in de Boer zoekt Vrouw Specials.