Berny, de broer van Peter, over Peters keuze

15 november 2009

Berny, de broer van Peter gaat er vanuit dat Peter de ideale schoonzoon is. Berny: “Peter is namelijk heel makkelijk in de omgang, zowel met de partner als met de familie eromheen. En hij is goudeerlijk en serieus!”

Berny is blij voor zijn broer dat hij weer een vrouw heeft gevonden. “Peter had een lange relatie en toen die eindigde was dat best moeilijk voor hem. Hij is nu wel weer aan een relatie toe. Ik ben er hartstikke blij mee en hij heeft het zeker verdiend.”

Had Berny deze keuze verwacht? “Toen de laatste drie vrouwen bekend waren gemaakt, had ik direct gezegd dat het Hanneke zou worden. Er waren ook andere mensen om mij heen die dit dachten, maar er waren ook mensen die dachten dat hij een andere vrouw zou kiezen. Vanaf het moment dat ik ze samen gezien en gesproken had, had ik het gevoel dat hij Hanneke de voorkeur zou geven.” Berny is blij met de keuze van zijn broer. “Ik sta voor de volle 100% achter zijn keuze. Ik denk dat Hanneke goed bij mijn broer past. Qua karakter en qua kijk op het leven zitten zij volgens mij heel dicht bij elkaar.”