Bezoekersvragen voor Hans en Audrey

29 november 2009

Fans van Boer zoekt Vrouw konden na de reünie al hun prangende vragen insturen voor de boeren. De redactie heeft een selectie voorgelegd aan hen.

hans en audrey

Karin uit Wernhout vraagt…
Zoals Yvon al zei "het plaatje van jullie samen is gewoon perfect". Hebben jullie dit gevoel ook? En wat voor verwachtingen hebben jullie van de toekomst?

“Dat gevoel hebben wij inderdaad ook”, antwoordt Hans. “Eigenlijk al vanaf het moment dat we elkaar zagen bij de speeddate. Er was meteen een gevoel van herkenning. Dit gevoel werd alsmaar sterker naarmate we elkaar beter leerden kennen. Tijdens de groepsdate en in de logeerweek was er veel oogcontact. We hadden het gevoel dat we elkaar begrepen als we elkaar aankeken. Woorden waren niet altijd nodig om uit te leggen wat we voor elkaar voelden. Voor ons is het plaatje ook perfect!” “Wat betreft de toekomst,” vult Audrey aan, “ik ben rond mei klaar met mijn studie en ga dan op zoek naar een baan in de buurt. Per september gaat Hans op zichzelf wonen. Dat biedt natuurlijk de mogelijkheid om samen te gaan wonen. En daar hebben we allebei heel veel zin in”.

Wolter uit Delft vraagt…
Hoe vaak spreken jullie met elkaar, nu jullie nog niet bij elkaar wonen?

Audrey: “We wonen best ver bij elkaar vandaan (ruim 165 km), dus even een avondje langs gaan zit er niet in. Gelukkig zien we elkaar ieder weekend, ook al gaat de week ondanks werk en studie/stage veel te langzaam. We bellen elkaar echt iedere dag! Het liefst zouden we ook iedere dag samen zijn. Maar dat gaat waarschijnlijk in september gebeuren!”

Hannie uit Cuijk vraagt…
Hebben jullie nog contact met Jo? Hoe gaat dat?

“We hebben zowel met Ingrid als Jo nog steeds contact“, vertelt Audrey. “Een paar weken geleden zijn Ingrid en Jo naar de kas gekomen. Het was een erg gezellige dag! We hebben met elkaar terug gekeken op een bijzondere week. Met z’n vieren hebben we iets heel bijzonders meegemaakt, het is fijn om dat met elkaar te delen. Ik heb regelmatig contact telefonisch en sms- contact met Jo. Ze is een goede vriendin van me geworden. Met veel meiden van de speeddate heb ik overigens nog contact. Je bouwt toch een band met elkaar op.”

Lisette uit Katzwinkel vraagt…
Zijn de twijfels die Hans in Brugge leek te hebben helemaal voorbij?

“Op televisie leek het misschien alsof ik twijfelde, maar in mijn eigen beleving is er geen moment van twijfel geweest”, stelt Hans beslist. “Dat het op televisie zo overkwam, daar schrok ik zelf ook van. Ik merkte wel dat Audrey niet helemaal zichzelf was tijdens de citytrip. Later werd het allemaal veel meer ontspannen. We hebben elkaar intussen heel goed leren kennen.”

Dolf uit Zwanenburg vraagt…
Wat staat op jullie verlanglijstje voor Sinterklaas?

“Het grootste en mooiste cadeau hebben we al gekregen”, antwoorden Hans en Audrey in koor. “Als we dan toch iets anders moeten bedenken, dan zijn het voor Audrey een heleboel treinkaartjes van Capelle naar Limburg!”

Hans uit Vriezenveen vraagt…
Hoe heeft Boer zoekt Vrouw jullie veranderd?

Audrey: “Als persoon zijn we niet veranderd. We zijn nog steeds dezelfde als een paar maanden geleden. Alleen zijn we nu een heel mooie ervaring rijker en hebben we elkaar gevonden. Hierdoor zijn we zelfverzekerder geworden, we staan sterker in onze schoenen. Dat is ook nodig in verband met alle aandacht en reacties die we krijgen. Het overgrote deel zijn super leuke reacties, maar je hoort ook wel eens minder leuke dingen. We hebben geleerd om daarom te lachen. Door de opnames leer je jezelf wel goed kennen. Je bent continu met jezelf bezig: hoe voel ik me, wat wil ik, wat denk ik enz. Er wordt natuurlijk ook regelmatig naar gevraagd in interviews. Het blijft raar om nu op straat nagekeken en aangesproken te worden, maar wel erg leuk”.

Ria uit Den Helder vraagt…
Hans, hoe gaat het met je vader?

Hans: “Het gaat erg goed met Frits en Ina. Ik vind het fijn dat hij er iemand aan over heeft gehouden. Je kunt aan hem zien dat hij erg gelukkig is. Frits en Ina zijn nu samen op vakantie en hebben het erg naar hun zin. Voor ons allebei is ‘Boer zoekt vrouw’ helemaal geslaagd!

Suus uit Ewijk vraagt…
Audrey, wat vind je het mooist aan Hans? Nog steeds zijn ogen?

“Tijdens de speeddate was ik inderdaad helemaal ondersteboven van zijn ogen”, herinnert Audrey zich. “Dat is toch vaak het eerste waar ik naar kijk. Iemands ogen kunnen zoveel zeggen. Maar er is veel meer dan die mooie ogen. Hans heeft een mooi karakter. Hij is eerlijk, begripvol en lekker nuchter. Daar hou ik wel van. En hij beschikt ook nog eens over een flinke dosis humor. Wat ik ook erg mooi aan Hans vind, is hoe hij met zijn werk bezig is. Ik vind het schitterend om Hans in de kas aan het werk te zien. Hij is zo gedreven!”

Ron uit Papendrecht vraagt…
Wat is het meest romantische dat Hans voor Audrey heeft gedaan?

“Tijdens de citytrip heeft Hans een kettinkje voor me gekocht”, zegt Audrey vertederd. “Dat vond ik zo lief! Ook heeft hij een keer voor me gekookt. En nee, het was geen friet. Het ging hem trouwens goed af. Regelmatig verrast Hans me ook met een lief smsje. Hans is gewoon een schat!”