Bizar veel brieven

28 mei 2020

Het is alweer ruim twee weken geleden dat de reünie is uitgezonden. Sommige boeren zijn zielsgelukkig met een nieuwe liefde en een paar boeren waarbij de ware nog even op zich laat wachten. Op deze boeren kon weer opnieuw geschreven worden en dat werd er veelvuldig gedaan! Hoe gaat het nu met boer Geert Jan, Johan, Frans en boerin Annemiek? En hebben ze al een leukerd gevonden? 

Boerin Annemiek de reünie

De laatste uitzending is alweer 2 weken geleden, hoe is het nu met je?

Ja heel goed. Heel druk gehad op de boerderij. We hebben gemaaid, dat is altijd druk. En ik ben even op 'Tour de boer' geweest, bij mijn collega's langs. Dus heb het eigenlijk gewoon heel druk gehad.

In Boer zoekt Vrouw gingen we natuurlijk op zoek jouw ware, helaas is dat niet gelukt. Maar na de uitzending konden er weer opnieuw brieven worden geschreven en die kwamen er! Wat vond je daar van?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze nog niet eens allemaal door gekeken heb. Ik ben natuurlijk heel erg dyslectisch, dus ik lees heel erg langzaam. Ik geloof dat ik er nog iets van 80/90 in mijn mailbox heb zitten. Dat is echt bizar. Bizar veel.

Zat er nog een leukerd tussen?

Ja, ik heb al wel wat gespot natuurlijk. Laten we zeggen dat ik leuk contact heb met iemand. Hij is heel grappig.

Ben je alweer aan het daten?

Nou ik ben nu eerst contact aan het leggen. Maar heb nog niets gepland, want ik had het te druk. Ik denk dat ik nu eerst gewoon maar eens contacten maak. Een gesprekje en dan eens kijken of ik op date wil. Niet direct een date afspreken. Want dat blind daten was niet echt mijn ding. Zoals iedereen wel gezien heeft. 

Waar gaat jullie volgende date naartoe?

Dat hebben we nog niet afgesproken.