Bloemenboer Jaap is verliefd!

7 februari 2020

Boer Jaap (seizoen 2018) heeft de liefde gevonden in de van oorsprong Deense Helle! De twee kwamen met elkaar in contact net voor Kerst vorig jaar en zijn sindsdien onafscheidelijk.

Jaap en Helle buiten

Het was Helle die de stoute schoenen aantrok en Jaap benaderde. Ze had na haar scheiding aan vriendinnen verteld dat een eventuele nieuwe man wel ‘type boer Jaap’ moest zijn. “Ik weet niet wat dat precies voor type is, haha. Maar vlak voor de feestdagen kreeg ik een grote kerstkaart thuisgestuurd met een mooi verhaaltje erop en een telefoonnummer erbij. Het leek mij een leuke vrouw, dus ik besloot haar te bellen.”
 
Dat bleek een goede beslissing, de twee zijn flink aan het daten geslagen en hebben zelfs gedeeltelijk de feestdagen samen gevierd! Toen Helle begin januari voor een paar dagen naar Denemarken vertrok en Jaap haar heel erg miste, wist hij het zeker: “Ik ben verliefd!” 
 
“Wat ik zo leuk aan haar vind? Ze is een mooie, lieve dame. Ze is praktisch, doortastend en neemt initiatief. Dat waardeer ik aan haar. Het voelt zo goed. Ik zie een toekomst met haar en haar twee kinderen zeker zitten!”