Boer Adriaan is getrouwd met zijn Cora

14 november 2017

Alweer 7 jaar geleden maakten we kennis met Boer Adriaan uit seizoen 2010. Na twee dates wist de melkveeboer dat Cora de ware is. Afgelopen zomer zijn ze samen in het huwelijksbootje gestapt.

Aanzoek

De 62-jarige Adriaan is niet op de knieën gegaan voor Cora. “We hebben het meer gewoon echt over trouwen gehad”, vertelt Adriaan. “Cora had eindelijk haar huis verkocht zodat ze bij mij kon komen wonen. We vonden het allebei logisch om daarna te trouwen.” 29 mei 2017 is het bruidspaar officieel getrouwd. Eerst zijn ze voor de wet getrouwd, een paar maanden later nog eens voor de kerk, samen met vrienden en familie. “We hebben er niks geks van gemaakt, gewoon lekker uiteten met iedereen. Er waren lieve woorden van broers en zussen, dus dat was hartstikke mooi.” Of het bruidspaar in witte jurk en pak was? “Nee hoor, we hebben ons wel netjes aangekleed maar op onze leeftijd is het toch anders”, legt boer Adriaan uit.  

Samenwonen

Cora en Adriaan zijn dolgelukkig samen. “We wonen nu bijna een jaar samen en het lijkt of het nooit anders is geweest. ”Cora is sinds half augustus gestopt met werken. “Haar omgeving was bang dat ze zich erg ging vervelen maar dat is zeker niet het geval. Ze doet nu  behalve het huishouden en een aantal keren sporten per week vele andere bezigheden.” Ook gaat Cora nu meer naar haar moeder toe, die niet bij de twee in de buurt woont.

Huwelijksreis

Een huwelijksreis zat er niet in. “We zijn allebei helemaal geen reizigers, daar geven we niks om”, stelt Adriaan vast. Sinds het fijne feest met familie en vrienden geniet het stel ultiem van de boerderij en haar omgeving.