Boer Jan is verliefd!

4 november 2019

Boer Jan (seizoen 2018) is verliefd! Vrienden en familie weten al een tijdje dat de boer gelukkig is met Rianne, en nu mag de rest van Nederland het ook weten!

Jan en Rianne buiten

"In maart ben ik opa geworden. En op 1 april stuurde ik een berichtje in de Boer zoekt Vrouw-Whatsappgroep met ‘opa heeft een vriendin en heeft het aardig naar z’n zin!'. Ik dacht dat zien ze wel als een 1-aprilgrap maar iedereen geloofde het", vertelt Jan lachend. Sindsdien is het dik aan tussen hem en Rianne.

Rianne stuurde Jan een brief nadat ze in de reünie uitzending van december 2018 zag dat hij de ware nog niet gevonden had. 
Rianne kreeg reactie en sindsdien zijn er vele afspraakjes geweest!  

Jan spreekt vol liefde over zijn vriendin. "Ik ben de makkelijkste niet, maar zij is zo begripvol, respectvol en de hele rataplan. En liefde van de man gaat door de maag, ze kan ook lekker koken! Erwtensoep is haar specialiteit." 

En hoe ziet de toekomst er samen uit? "We zien elkaar in de weekenden en soms doordeweeks. We wonen niet zo ver uit elkaar. Zij komt naar de boerderij of ik ga naar haar. Ze heeft haar eigen werk en eigen huis. Ik vind het gewoon leuk zo."