Boer Johan is vader geworden van vijfde dochter

13 juni 2022

Boer Johan (seizoen 2012) en zijn vrouw Lourianne zijn opnieuw trotse ouders geworden van een prachtige dochter: Hailey Laifke. “Het gaat heel goed met Hailey. Ze groeit goed en slaapt veel. We zijn heel gezegend.”

collage-johan

Met de naam zijn Johan en Lourianne nog wel even bezig geweest. “Ik wilde liever een echt Groningse naam, maar mijn vrouw komt van Aruba en die wilde graag iets internationaals. We hebben zelfs onze andere dochters erover laten meedenken. Uiteindelijk vonden we dit een hele mooi combinatie. Laifke betekent lief, lieve in het Gronings.”

Meidenhuis

Hailey is de vijfde dochter voor boer Johan. Hij had al twee dochters uit een eerdere relatie: Janneke (15) en Jolien (13). Samen met zijn vrouw Lourianne heeft hij nu drie dochters: Emmalien (4), Loerjen (3) en Hailey. “Het is echt ongelooflijk, zo’n meidenhuis. Maar de man bepaalt het geslacht, dus het is mijn eigen schuld”, vertelt Johan lachend. Lourianne had zelf ook al twee kinderen: Sean (19) en Izabella (8).

Zusje

De grote zussen van Hailey vinden het heerlijk om er weer een zusje bij te hebben. “De groten zorgen heel goed voor haar. Vooral Janneke is echt heel goed met kinderen. De kleintjes willen haar de hele tijd knuffelen en vasthouden. En ze spelen van alles na met een wiegje en een pop. Heel aandoenlijk. Ook Sean is heel lief met kinderen. Hij is de oudste, heel rustig en een enorme lieverd.”

Groot gezin

Boer Johan en Lourianne zijn heel gelukkig met hun grote, samengestelde gezin. “Het gaat zo ongelooflijk goed en gemoedelijk samen. Ze zijn allemaal zo lief voor elkaar, soms gewoon bijna te lief. We zijn hier ontzettend dankbaar voor.”