Boer Leo en Eline zijn trotse ouders geworden van hun zoon Ties

1 november 2017

Boer Leo (seizoen 2015) en Eline zijn trotse ouders geworden van hun zoontje Ties. Vanochtend is Eline thuis bevallen, alles is goed gegaan. Leo vertelt ons hoe 't met hem en z'n gezin gaat.

Bevalling

“Gisteravond om 12 uur kwamen de eerste weeën, ze zetten behoorlijk door. Een uur later stond mijn zusje op de stoep, zij is verloskundige,” vertelt de jonge vader Leo. Uiteindelijk is Ties vanochtend thuis geboren. De kersverse ouders hadden het voor zichzelf ook een verrassing gehouden of het een meisje of jongen werd, “dus dat was extra spannend.” Ties is kerngezond, 6,5 pond en 49 cm lang. Met Eline gaat ook alles goed, “ze ligt nu lekker op bed, net is ze al zelf gaan douchen dus dat zit wel goed.”

Mooi mannetje

Hoe is het voor Leo om papa te zijn? “Vader worden, was wel echt een wens van me. Als ik naar Ties kijk, word ik er helemaal stil van”, vertelt Leo emotioneel. Ties is een heel mooi mannetje, “dus eigenlijk zou ik moeten zeggen dat hij op zijn moeder lijkt”, lacht hij. De naam is verzonnen door Eline, Leo is daar niet zo goed in. Zij heeft een hele lijst met namen opgenoemd, uiteindelijk werden ze het vrij snel eens over de naam Ties.

Familie

Er is al veel bezoek langs geweest, “mijn kleine neefjes kwamen een tekening brengen vanmiddag.” Iedereen is heel blij. Het leven op de boerderij gaat natuurlijk ook gewoon door, maar gelukkig werkt hij met zijn broers en neven samen. “Normaal melk ik, maar vanochtend belde ik mijn neef toch maar even op dat hij het moest overnemen, haha!” Ze gaan nu met zijn drietjes heerlijk genieten van elkaar.