Boer Olke getrouwd met zijn Hilda!

21 juli 2019

Olke en Hilda hebben elkaar het ja-woord gegeven! Het stel verloofde zich in september 2018 toen Olke op de knieën ging tijdens een romantisch diner bij kampvuur.

olke en hilda in de tuin in texas

"Ons huwelijk vond plaats in de kerk waar Olke graag komt. De pastoor heeft ons getrouwd. Het was een hele mooie ceremonie waarin de pastoor in prachtige woorden uitlegde hoe speciaal het huwelijk is." 

De twee leerden elkaar kennen nadat Olke's vorige vrouw Karen overleed begin 2018 en Hilda haar steun betuigde aan de Texaanse boer. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. "Samen door het leven gaan, elkaar te steunen en elkaar aan te vullen. Op zo'n moment besef je weer hoe prachtig het leven kan zijn."

Olke en Hilda getrouwd

Het huwelijk is in kleine kring gevierd in het bijzijn van hun vrienden en familie. "Het mooiste moment was toen wij elkaar het jawoord gaven. Vanaf dat moment ga je als getrouwd echtpaar door het leven, wat heel mooi en bijzonder is." 

Is er nog tijd voor een honeymoon tussen de werkzaamheden op de boerderij door? "Wij hopen in het najaar een klein huwelijksreisje te kunnen maken. Misschien een paar dagen naar de kust van Texas, dat zou heel fijn zijn."

"Wat onze toekomst betreft, hopen wij dat het goed zal gaan met ons bedrijf en dat wij een lang en gelukkig leven samen in Texas zullen hebben."