Boer Robert wordt vader

4 april 2023

We hebben het allereerste babynieuws uit het laatste seizoen! Boer Robert (seizoen 2021) en zijn vriendin Maaike verwachten hun eerste kindje. “We zijn zo blij, dit is waar ik zo op hoopte toen ik me opgaf voor Boer zoekt vrouw. Het voelt als een groot avontuur en dat gaan we samen aan.”

robert maaike reunie

Boer Robert en Maaike leerden elkaar kennen via een berichtje op Instagram. Ik kreeg al wel vaker berichtjes, maar deze viel toch op. Het lag er niet zo dik bovenop dat ze wilde afspreken, waardoor ik juist nieuwsgierig werd.” Net als Robert heeft de familie van Maaike onder andere een vleesveebedrijf. “Daardoor zitten we op hetzelfde level en begrijpen we elkaar gewoon heel goed.”

Samenwonen

De twee zijn nu samen het huis van Robert aan het opknappen. “We wonen nog niet eens officieel samen. De planning is dat dat in mei gaat gebeuren. Maaike is nu druk bezig om het gezellig te maken. Schilderen, behangen, Maaike doet het allemaal zelf. Ze is een echte aanpakker en dat vind ik ook zo leuk aan haar. Er zit echt pit in.”

Naast het huis opknappen runt Maaike de Bed & Breakfast die ze samen hebben en werkt ze in het familiebedrijf een uur verderop. “Ze hebben een maisdoolhof, vleesverkoop en nog wat activiteiten. Daar zal ze ook als de baby er is, gewoon mee doorgaan. Het zal allemaal even puzzelen worden, maar dat zien we dan wel.”

Spannend

De twee zien de komst van de baby als een groot avontuur en een enorm cadeau. “Het is misschien wat snel, maar ik ben al wat ouder en je weet nooit of het je gegeven is. Daarom zijn we juist zo ontzettend blij met de komst van de kleine. We kunnen niet wachten!”

robert maaike